Fashion Finlandin yhteisö kasvaa. Joukkomme vahvistui viime vuonna peräti 50 uudella yritysjäsenellä ja 40 henkilöjäsenellä. Muodin yhteisöömme liittyivät muiden muassa muotiyritykset Balmuir, Esprit, Relove, Saima, Onar Studios ja Vimma Company sekä kymmenet pienyrittäjät, muotialan opiskelijat ja alasta kiinnostuneet.

Fashion Finland, tuttavallisemmin Fafi, on suomalaisen muotialan yhteisö ja tietokanava, joka pyrkii kasvattamaan muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan muotikauppojen ja -kauppiaiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä edistämään alan yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa.Liity sinäkin mukaan ja saat käyttöösi nämä jäsenpalvelut vuodelle 2021:

Kummipalvelu – Jäsenenämme sinulla on käytössäsi Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, kummipankki, jonka kautta jäsenet saavat järjestömme omilta asiantuntijoilta apua muotikaupan haasteissa. Asiantuntijuutta meiltä löytyy esimerkiksi vuokrasopimuksiin, kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, myyntiin, brändäykseen tai markkinointiin liittyen. Kummeina toimivat Fashion Finlandin hallituksen jäsenet. Suuremmassa avuntarpeessa oleville yrityksille tarjoamme erillistä FAFI consulting -konsulttipalvelua.


Digitaalinen muotilehti – Jäsenet saavat laadukkaan, Sami Sykön päätoimittaman Fashion Finlandin digilehden vuosikerran. Lehti kokoaa yhteen muodin ja muotikaupan ajankohtaisimmat ilmiöt, trendit, ihmiset, uutiset, inspiraation ja faktatiedon. Lehti julkaistaan puolivuosittain.


Media-alusta ja muotikaupan tiedotus – Fashion Finlandin oma Fafi.fi -verkkomedia tarjoaa jäsenille monipuolista tietoa ja uusia ideoita muotikaupasta meiltä ja maailmalta. Nostamme jäsenyrityksiämme esille henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Erillinen jäsenuutisosiomme on omistettu kokonaan jäsenyritystemme tapahtumien uutisoinnille. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista aiheista myös viikottaisten jäsen- ja uutiskirjeiden sekä muotikaupan tiedotteiden avulla.


Lakineuvonta yritysjäsenille – Fashion Finlandin yritysjäsenet saavat maksutta työsuhdeneuvontaa ympäri vuoden Eversheds Sutherlandin asianajotoimistosta.


Tapahtumat ja koulutukset – Fashion Finland järjestää vuosittain muun muassa muodin palkintogaalan, seminaaritapahtumia sekä muodin myyntiin ja markkinointiin liittyviä koulutuksia. Jäsenet kuulevat koulutuksista ensimmäisenä ja voivat osallistua useimpiin koulutuksiin ja tapahtumiin jäsenhintaan.


Mainosetuja yritysjäsenille – Jäsenyritykset voivat ostaa mainostilaa Fashion Finlandin verkkomediassa ja sosiaalisessa mediassa jäsenhintaan. Tutustu mainostajan tietopakettiimme.


FAFI consulting – Tarjoamme konsulttipalvelua muotikaupassa toimiville yrityksille. Konsulttimme ovat muotikaupan konkareita. Verkostomme kokeneet asiantuntijat hallitsevat muun muassa muodin markkinoinnin, verkkokaupan, brändiuudistuksen, kasvun rakentamisen ja kansainvälistymisen osa-alueet. Fashion Finlandin jäsenet voivat ostaa konsultointia jäsenhintaan.


Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti pitkäjänteistä työtä vaikuttajien ja päättäjien suuntaan kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.Jäsenmaksut vuodelle 2021:

Yritysjäsenen jäsenmaksun suuruus perustuu liikevaihtoon. Vuonna 2021 jäsenmaksut ovat alkaen 19,90 euroa kuukaudessa. Jäsenlaskut lähetetään yrityksen toivomalla tavalla joko kunkin toimintavuoden alussa tai kuukausittain. Jos liityt Fashion Finlandin yritysjäseneksi kesken vuoden, maksat jäsenmaksun vain kalenterivuoden jäljellä olevilta kuukausilta.

Jäsenmaksu henkilöjäsenille on 39 euroa vuodessa ja muotialan opiskelijoille 25 euroa vuodessa.

Kysy lisää jäseneduista ja jäsenyydestä sähköpostitse fafi@fafi.fi.Lue lisää ja liity jäseneksi tästä.Kuva Marko Rantanen

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.