Fashion Finlandin hallitus 17.11.2020 alkaen


Puheenjohtajisto


Andreas Ögård
Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtaja
Andreas Ögard toimii luottamustehtävissä sekä Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtajana että Suomen yrittäjien Kaupan ja palveluiden valiokunnan edunvalvonnassa. Ögård on muotikaupan yrittäjä ja etenkin verkkokaupan ja -kasvun asiantuntija.

Aino Kuusava
Fashion Finlandin 1. varapuheenjohtaja
Aino Kuusava on tehnyt 20 vuoden uran muotimallistojen tuottamisessa sekä muodin tukku- ja vähittäiskaupassa. Kuusava toimii Fashion Finlandin varapuheenjohtajana ja talouspäällikkönä ja omistaa muodin maahantuontiyrityksen.

Karri Jalkanen
Fashion Finlandin 2. varapuheenjohtaja
Karri Jalkanen on työskennellyt muun muassa Marimekolle, Stockmannille, Espritille ja Sandille. Muotikaupan konsulttina Jalkanen on erikoistunut muodin brändäykseen, markkinointiin, myymiseen ja tuotekehitykseen.Hallituksen jäsenet


Mirva Abild
Hallituksen jäsen
15 vuoden uran muotikaupassa tehnyt Mirva Abild on vaateketju Gina Tricotin Suomen maajohtaja.

Noora Hautakangas
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Noora Hautakangas on perustanut Suomen tunnetuimpiin lukeutuvan muodin second hand -ketju Reloven.

Aleksi Salminen
Hallituksen jäsen
Aleksi Salminen johtaa kauppakeskus Rediä. Salminen on kerännyt vankan kokemuksen muotikaupasta johtaessaan aiemmin KappAhlin ja Carlingsin Suomen-toimintoja sekä pyörittäessään kolme vuotta omaa farkkukauppaa Lahdessa.

Jenni Hietaranta
Hallituksen jäsen
Yli 20 vuoden uran muoti- ja lifestyle-kaupassa tehnyt Jenni Hietaranta työskentelee kosmetiikan hankintapäällikkönä SOK:n tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuohjauksessa.

Jarkko Kallio
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Jarkko Kallio tunnetaan miestenvaatebrändi FRENNin perustajana ja muodin markkinoinnin asiantuntijana.

Matti Lamminsalo
Hallituksen jäsen
Matti Lamminsalo on vastuullisen muodin kauppapaikka IVALO.COMin toimitusjohtaja ja perustajajäsen.

Hanna Sirkiä
Hallituksen jäsen
Hanna Sirkiä on kenkämuodin ostojen asiantuntija. Sirkiä luotsaa jalkineiden malliparimyymälää Helsingissä.

Timo Karanko
Hallituksen jäsen
Timo Karanko työskentelee Tokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkönä. Karanko on kartuttanut osaamistaan myös Bestsellerillä, Tommy Hilfigerillä ja Calvin Kleinilla.

Katri Selin-Nurmi
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Katri Selin-Nurmi on pyörittänyt miesten pukumuodin vaateliikettä lähes 40 vuotta. Selin-Nurmi tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän näkemystä.

Heli Torniainen
Hallituksen jäsen
Heli Torniainen työskentelee kasvustrategina verkkokaupan ratkaisuja tarjoavassa yrityksessä, jonka asiakkaina on lukuisia suomalaisia muotibrändejä.

Manu Aadeli
Hallituksen jäsen
Manu Aadeli omistaa vaateliike Westlookin Raumalla. Aadeli tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän kokemusta ja antaa kasvot pienemmissä kaupungeissa käytävälle muotikaupalle.