Fashion Finlandin hallitus 17.11.2023 alkaen


Puheenjohtajisto

Andreas Ögård
Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtaja
Andreas Ögard toimii luottamustehtävissä myös Suomen Yrittäjissä, Erikoiskaupan liitto Etu ry:ssä ja Loviisan Yrittäjissä. Ögård on muotikaupan yrittäjä ja erityisesti verkkokaupan ja -kasvun asiantuntija.

Tia Rantanen
Fashion Finlandin 1. varapuheenjohtaja
Tia Rantanen on luonut uraa maailman metropoleissa ja työskennellyt markkinoinnin ja liikkeenjohdon tehtävissä muun muassa Luhdalla, Adidaksella, Saga Fursilla ja Nokialla. Tällä hetkellä Rantanen työskentelee Stockmannin markkinointijohtajana.

Timo Karanko
Fashion Finlandin 2. varapuheenjohtaja
Timo Karanko on Luhdan konseptijohtaja. Hän on työskennellyt muun muassa Tokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkönä ja kartuttanut monipuolista muotialan osaamistaan myös Bestsellerillä, Tommy Hilfigerillä ja Calvin Kleinilla.


Hallituksen jäsenet

Manu Aadeli
Hallituksen jäsen
Manu Aadeli omistaa vaateliike Westlookin Raumalla. Aadeli tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän kokemusta ja antaa äänen pikkukaupunkien muotikaupoille.

Noora Hautakangas
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Noora Hautakangas on perustanut Suomen tunnetuimpiin lukeutuvan muodin second hand -ketju Reloven.

Mari Huhtamäki
Hallituksen jäsen
Mari Huhtamäki on Hämeenlinnassa laadukasta naisten muotia myyvän My Miloun perustaja ja toiminut muodin vähittäiskaupassa kymmenen vuoden ajan. Asiakastiedon hyödyntäminen myynnin ja markkinoinnin automaatioissa sekä sähköinen kaupankäynti ovat Huhtamäen erityisosaamisalueita.

Riitta Huuhtanen
Hallituksen jäsen
Riitta Huuhtanen on hallitusammattilainen, jonka erityisosaamista ovat muotoiluliiketoiminnan johtaminen, kulutustuotteiden teollinen valmistus ja monikanavainen kauppa. Hän on toiminut erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja brändijohdon tehtävissä sekä Kalevala Korun toimitusjohtajana.

Matti Lamminsalo
Hallituksen jäsen
Matti Lamminsalo on vastuullisen muodin kauppapaikka IVALO.COMin toimitusjohtaja ja perustajajäsen.

Anne Niemi
Hallituksen jäsen
Anne Niemi on Seinäjoella palvelevan naisten merkkivaateliike Idannen perustaja. Niemi on kolmannen polven yrittäjä ja toimii luottamustehtävissä monissa yrittämistä tukevissa organisaatioissa, kuten Suomen Yrittäjissä ja Finnverassa.

Mika Puolimatka
Hallituksen jäsen
Mika Puolimatka on toiminut liki kahden vuosikymmenen ajan tanskalaisella Bestsellerillä erilaisissa vaatteiden erikoiskaupan tehtävissä. Seitsemän viime vuoden ajan hän on vetänyt Jack & Jones -ketjua Suomessa. Puolimatkan ydinosaamista ovat asiakaskokemuksen rakentaminen monikanavaisesti sekä konseptin ja ketjutoimintojen optimoiminen muuttuvassa markkinassa.

Aleksi Salminen
Hallituksen jäsen
Aleksi Salminen on kerännyt vankan kokemuksen muotikaupasta toimiessaan kauppakeskus Redin johtajana, vastatessaan KappAhlin ja Carlingsin Suomen-toiminnoista ja pyörittäessään kolme vuotta omaa farkkukauppaa Lahdessa. Nykyään Salminen työskentelee Fiskars Groupilla.

Marta Valtovirta
Hallituksen jäsen
Marta Valtovirta on suomalaisen premium-naistenvaatemerkki hálon toimitusjohtaja ja toinen perustajista. Valtovirta on alan rautainen ammattilainen, joka on luonut uraa muodin parissa yli 12 vuoden ajan työskennellen lukuisille merkeille markkinointi-, myynti- ja PR-tehtävissä niin Suomessa kuin ulkomailla.