Fashion Finlandin hallitus 16.11.2021 alkaen


Puheenjohtajisto


Andreas Ögård
Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtaja
Andreas Ögard toimii luottamustehtävissä sekä Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtajana että Suomen yrittäjien Kaupan ja palveluiden valiokunnan edunvalvonnassa. Ögård on muotikaupan yrittäjä ja erityisesti verkkokaupan ja -kasvun asiantuntija.

Tia Rantanen
Fashion Finlandin 1. varapuheenjohtaja
Tia Rantanen on luonut uraa maailman metropoleissa ja työskennellyt markkinoinnin ja liikkeenjohdon tehtävissä muun muassa Luhdalla, Adidaksella, Saga Fursilla ja Nokialla. Tällä hetkellä Rantanen työskentelee Stockmannin markkinointijohtajana.

Timo Karanko
Fashion Finlandin 2. varapuheenjohtaja
Timo Karanko työskentelee Tokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkönä ja on kartuttanut monipuolista muotialan osaamista myös Bestsellerillä, Tommy Hilfigerillä ja Calvin Kleinilla.Hallituksen jäsenet


Mirva Abild
Hallituksen jäsen
15 vuoden uran muotikaupassa tehnyt Mirva Abild on vaateketju Gina Tricotin Suomen maajohtaja.

Noora Hautakangas
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Noora Hautakangas on perustanut Suomen tunnetuimpiin lukeutuvan muodin second hand -ketju Reloven.

Aleksi Salminen
Hallituksen jäsen
Aleksi Salminen johtaa kauppakeskus Rediä. Salminen on kerännyt vankan kokemuksen muotikaupasta johtaessaan aiemmin KappAhlin ja Carlingsin Suomen-toimintoja sekä pyörittäessään kolme vuotta omaa farkkukauppaa Lahdessa.

Aino Kuusava
Hallituksen jäsen
Aino Kuusava on tehnyt 20 vuoden uran muotimallistojen tuottamisen sekä muodin tukku- ja vähittäiskaupan parissa. Kuusava toimii Fashion Finlandin talouspäällikkönä ja omistaa muodin maahantuontiyrityksen.

Jenni Hietaranta
Hallituksen jäsen
Yli 20 vuoden uran muoti- ja lifestyle-kaupassa tehnyt Jenni Hietaranta työskentelee kosmetiikan hankintapäällikkönä SOK:n tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuohjauksessa.

Jarkko Kallio
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Jarkko Kallio tunnetaan miestenvaatebrändi FRENNin perustajana ja muodin markkinoinnin asiantuntijana.

Matti Lamminsalo
Hallituksen jäsen
Matti Lamminsalo on vastuullisen muodin kauppapaikka IVALO.COMin toimitusjohtaja ja perustajajäsen.

Hanna Sirkiä
Hallituksen jäsen
Hanna Sirkiä on kenkämuodin ostojen asiantuntija ja kenkäalan yrittäjä.

Katri Selin-Nurmi
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Katri Selin-Nurmi on pyörittänyt miesten pukumuodin vaateliikettä Hämeenlinnassa 40 vuotta. Selin-Nurmi tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän näkemystä.

Manu Aadeli
Hallituksen jäsen
Manu Aadeli omistaa vaateliike Westlookin Raumalla. Aadeli tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän kokemusta ja antaa kasvot pienemmissä kaupungeissa käytävälle muotikaupalle.