Fashion Finlandin hallitus 23.11.2022 alkaen


Puheenjohtajisto


Andreas Ögård
Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtaja
Andreas Ögard toimii luottamustehtävissä sekä Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtajana että Suomen yrittäjien Kaupan ja palveluiden valiokunnan edunvalvonnassa. Ögård on muotikaupan yrittäjä ja erityisesti verkkokaupan ja -kasvun asiantuntija.

Tia Rantanen
Fashion Finlandin 1. varapuheenjohtaja
Tia Rantanen on luonut uraa maailman metropoleissa ja työskennellyt markkinoinnin ja liikkeenjohdon tehtävissä muun muassa Luhdalla, Adidaksella, Saga Fursilla ja Nokialla. Tällä hetkellä Rantanen työskentelee Stockmannin markkinointijohtajana.

Timo Karanko
Fashion Finlandin 2. varapuheenjohtaja
Timo Karanko työskentelee Tokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkönä ja on kartuttanut monipuolista muotialan osaamista myös Bestsellerillä, Tommy Hilfigerillä ja Calvin Kleinilla.


Hallituksen jäsenet


Mirva Abild
Hallituksen jäsen
15 vuoden uran muotikaupassa tehnyt Mirva Abild on vaateketju Gina Tricot’n Suomen maajohtaja.

Noora Hautakangas
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Noora Hautakangas on perustanut Suomen tunnetuimpiin lukeutuvan muodin second hand -ketju Reloven.

Aleksi Salminen
Hallituksen jäsen
Aleksi Salminen on kerännyt vankan kokemuksen muotikaupasta toimiessaan kauppakeskus Redin johtajana, vastatessaan KappAhlin ja Carlingsin Suomen-toiminnoista ja pyörittäessään kolme vuotta omaa farkkukauppaa Lahdessa. Nykyään Salminen työskentelee Fiskars Groupilla.

Matti Lamminsalo
Hallituksen jäsen
Matti Lamminsalo on vastuullisen muodin kauppapaikka IVALO.COMin toimitusjohtaja ja perustajajäsen.

Katri Selin-Nurmi
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Katri Selin-Nurmi on pyörittänyt miesten pukumuodin vaateliikettä Hämeenlinnassa 40 vuotta. Selin-Nurmi tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän näkemystä.

Manu Aadeli
Hallituksen jäsen
Manu Aadeli omistaa vaateliike Westlookin Raumalla. Aadeli tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän kokemusta ja antaa äänen pikkukaupunkien muotikaupoille.

Anne Niemi
Hallituksen jäsen
Anne Niemi on Seinäjoella palvelevan naisten merkkivaateliike Idannen perustaja. Niemi on kolmannen polven yrittäjä ja toimii luottamustehtävissä monissa yrittämistä tukevissa organisaatioissa, kuten Suomen Yrittäjissä ja Finnverassa.

Mari Huhtamäki
Hallituksen jäsen
Mari Huhtamäki on Hämeenlinnassa laadukasta naisten muotia myyvän My Miloun perustaja ja toiminut muodin vähittäiskaupassa kymmenen vuoden ajan. Asiakastiedon hyödyntäminen myynnin ja markkinoinnin automaatioissa sekä sähköinen kaupankäynti ovat Huhtamäen erityisosaamisalueita.