Jäsenpalvelut vuodelle 2024


Kummipalvelu – Jäsenenämme sinulla on käytössäsi Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, kummipankki, jonka kautta saat järjestömme omilta asiantuntijoilta apua muotikaupan haasteissa. Asiantuntijuutta meiltä löytyy esimerkiksi kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, myyntiin, brändäykseen ja markkinointiin liittyen.


Muotilehti – Jäsenemme saavat laadukkaan, Jani Niipolan päätoimittaman Fashion Finlandin digilehden vuosikerran. Lehti kokoaa yhteen muodin ja muotikaupan ajankohtaisimmat ilmiöt, trendit, ihmiset, uutiset, inspiraation ja faktatiedon. Lehti julkaistaan puolivuosittain.


Media-alusta ja muotikaupan tiedotus – Fafi.fi-verkkomediamme tarjoaa jäsenillemme ja suurelle yleisölle monipuolista tietoa ja uusia ideoita muotikaupasta meiltä ja maailmalta. Nostamme jäsenyrityksiämme esille henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista aiheista ja tapahtumista myös viikoittaisten jäsen- ja uutiskirjeiden avulla.


Lakineuvonta (vain yritysjäsenille) – Jäsenenämme saat käyttöösi maksuttomat lakipalvelut vuoden ympäri. Lakiasioissa sinua neuvoo Erikoiskaupan liitto ETU ry:n lakiasioiden ja edunvalvonnan johtaja Jukka Ropponen.


Tapahtumat ja koulutukset – Fashion Finland järjestää vuosittain muun muassa muodin palkintogaalan, seminaari- ja webinaaritapahtumia sekä muodin myyntiin, markkinointiin ja pukeutumiseen liittyviä koulutuksia. Jäsenenämme kuulet koulutuksista ensimmäisenä ja voit osallistua useimpiin tapahtumiin maksutta.


Mainosetuja (vain yritysjäsenille) – Jäsenyrityksemme voivat ostaa mainostilaa Fashion Finlandin verkkomediassa ja sosiaalisen median kanavissa jäsenhintaan.


Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti pitkäjänteistä työtä vaikuttajien ja päättäjien suuntaan kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.
Jäsenmaksut vuodelle 2024

Yritysjäsenet

Jäsenmaksun suuruus perustuu jäsenyrityksen liikevaihtoon. Jäsenlaskut lähetetään kunkin toimintavuoden alussa tai kuukausittain.

Liikevaihto alle 0,5 M€
Jäsenmaksu 240 € / vuosi tai 22,50 € / kuukausi

Liikevaihto 0,5–1,5 M€
Jäsenmaksu 475 € / vuosi tai 42,50 € / kuukausi

Liikevaihto 1,5–3 M€
Jäsenmaksu 720 € / vuosi tai 62,50 € / kuukausi

Liikevaihto 3–5 M€
Jäsenmaksu 950 € / vuosi tai 82,50 € / kuukausi

Liikevaihto 5–8 M€
Jäsenmaksu 1090 € / vuosi tai 92,50 € / kuukausi

Liikevaihto 8–12 M€
Jäsenmaksu 1320 € /vuosi tai 112,50 € / kuukausi

Liikevaihto yli 12 M€
Jäsenmaksu 1650 € / vuosi tai 140 € / kuukausi


Henkilöjäsenet

39 euroa / vuosi


Opiskelijajäsenet

25 euroa / vuosi


Jäsenmaksu peritään toimintavuosittain. Jos eroat Fashion Finlandista kesken toimintavuoden, on jäsenmaksu maksettava kokonaisuudessaan siltä toimintavuodelta, jonka aikana eroaminen tapahtuu. Jos liityt Fashion Finlandin yritysjäseneksi kesken vuoden, maksat jäsenmaksun vain kalenterivuoden jäljellä olevilta kuukausilta. Henkilö- ja opiskelijajäsenyys peritään kalenterivuosittain. 


Liity jäseneksi tästä.
Jäsenpalvelumme tuottaa Fashion Finland ry.
Fafi.fin liiketoiminnasta vastaa Fashion Finland Est. 1917 Oy.