Jäsenpalvelut:


Kummipalvelu – Jäsenenämme sinulla on käytössäsi Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, kummipankki, jonka kautta jäsenet saavat järjestömme omilta asiantuntijoilta apua muotikaupan haasteissa. Asiantuntijuutta meiltä löytyy esimerkiksi vuokrasopimuksiin, kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, myyntiin, brändäykseen tai markkinointiin liittyen. Kummeina toimivat Fashion Finlandin hallituksen jäsenet. Suuremmassa avuntarpeessa oleville yrityksille tarjoamme erillistä FAFI consulting -konsulttipalvelua.


Digitaalinen muotilehti – Jäsenet saavat laadukkaan, Sami Sykön päätoimittaman Fashion Finlandin digilehden vuosikerran. Lehti kokoaa yhteen muodin ja muotikaupan ajankohtaisimmat ilmiöt, trendit, ihmiset, uutiset, inspiraation ja faktatiedon. Lehti julkaistaan puolivuosittain.


Media-alusta ja muotikaupan tiedotus – Fashion Finlandin oma Fafi.fi -verkkomedia tarjoaa jäsenille monipuolista tietoa ja uusia ideoita muotikaupasta meiltä ja maailmalta. Nostamme jäsenyrityksiämme esille henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Erillisessä jäsenuutisosiossa uutisoidaan vain jäsenyritysten tapahtumista. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista aiheista myös viikottaisten jäsen- ja uutiskirjeiden sekä muotikaupan tiedotteiden avulla.


Lakineuvonta yritysjäsenille – Fashion Finlandin yritysjäsenet saavat maksutta työsuhdeneuvontaa ympäri vuoden Eversheds Sutherlandin asianajotoimistosta.


Tapahtumat ja koulutukset – Fashion Finland järjestää vuosittain muun muassa muodin palkintogaalan, seminaaritapahtumia sekä muodin myyntiin ja markkinointiin liittyviä koulutuksia. Jäsenet kuulevat koulutuksista ensimmäisenä ja voivat osallistua useimpiin koulutuksiin ja tapahtumiin jäsenhintaan.


Mainosetuja yritysjäsenille – Jäsenyritykset voivat ostaa mainostilaa Fashion Finlandin verkkomediassa ja sosiaalisessa mediassa jäsenhintaan. Tutustu mainostajan tietopakettiin.


FAFI consulting – Tarjoamme konsulttipalvelua muotikaupassa toimiville yrityksille. Konsulttimme ovat muotikaupan konkareita. Verkostomme kokeneet asiantuntijat hallitsevat muun muassa muodin markkinoinnin, verkkokaupan, brändiuudistuksen, kasvun rakentamisen ja kansainvälistymisen osa-alueet. Fashion Finlandin jäsenet voivat ostaa konsultointia jäsenhintaan.


Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti pitkäjänteistä työtä vaikuttajien ja päättäjien suuntaan kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.Fashion Finlandin toiminnasta ja tavoitteista pääset lukemaan lisää täältä.

Kannustamme jäseniämme pitämään Fashion Finlandin toimituksen ajantasalla yritystänne koskevista uutisaiheista. Tiedotteet, juttuvinkit ja palauteet sekä jäsenyyteen ja jäsenpalveluihin liittyvät tiedustelut ja tietopyynnöt voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen fafi@fafi.fi.Jäsenmaksut vuodelle 2021:

Jäsenmaksun suuruus perustuu jäsenyrityksen liikevaihtoon. Jäsenlaskut lähetetään kunkin toimintavuoden alussa tai kuukausittain.

Liikevaihto < 0,5 M€
Jäsenmaksu 215 € / vuosi tai 19,90 € / kuukausi

Liikevaihto 0,5 – 1,5 M€
Jäsenmaksu 430 € / vuosi tai 39,90 € / kuukausi

Liikevaihto 1,5 – 3 M€
Jäsenmaksu 650 € / vuosi tai 59,90 € / kuukausi

Liikevaihto 3 – 5 M€
Jäsenmaksu 860 € / vuosi tai 79,90 € / kuukausi

Liikevaihto 5 – 8 M€
Jäsenmaksu 990 € / vuosi tai 89,90 € / kuukausi

Liikevaihto 8 – 12 M€
Jäsenmaksu 1200 € /vuosi tai 109,90 € / kuukausi

Liikevaihto 12 – M€
Jäsenmaksu 1500 € / vuosi tai 135,00 € / kuukausi

Henkilöjäsenet: 39 euroa / vuosi
Opiskelijajäsenet: 25 euroa / vuosi

Jäsenmaksu peritään toimintakaudelta. Jos eroat Fashion Finlandista kesken toimintakauden, on jäsenmaksu maksettava kokonaisuudessaan siltä toimintakaudelta, jonka aikana eroaminen tapahtuu. Jos liityt Fashion Finlandin yritysjäseneksi kesken vuoden, maksat jäsenmaksun vain kalenterivuoden jäljellä olevilta kuukausilta.


Liity jäseneksi tästä.
Jäsenpalvelumme tuottaa Fashion Finland ry.
Fafi.fin liiketoiminnasta vastaa Fashion Finland Est. 1917 Oy.