Jäsenpalvelut vuodelle 2022


Kummipalvelu – Jäsenenämme sinulla on käytössäsi Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, kummipankki, jonka kautta saat järjestömme omilta asiantuntijoilta apua muotikaupan haasteissa. Asiantuntijuutta meiltä löytyy esimerkiksi kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, myyntiin, brändäykseen ja markkinointiin liittyen.


Muotilehti – Jäsenemme saavat laadukkaan, Sami Sykön päätoimittaman Fashion Finlandin digilehden vuosikerran. Lehti kokoaa yhteen muodin ja muotikaupan ajankohtaisimmat ilmiöt, trendit, ihmiset, uutiset, inspiraation ja faktatiedon. Lehti julkaistaan puolivuosittain.


Media-alusta ja muotikaupan tiedotus – Fafi.fi -verkkomediamme tarjoaa jäsenillemme ja suurelle yleisölle monipuolista tietoa ja uusia ideoita muotikaupasta meiltä ja maailmalta. Nostamme jäsenyrityksiämme esille henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Erillisessä jäsenuutisosiossa uutisoimme vain jäsenyritysten tapahtumista. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista aiheista ja tapahtumista myös viikottaisten jäsen- ja uutiskirjeiden avulla.


Lakineuvonta (vain yritysjäsenille) – Jäsenenämme saat käyttöösi maksuttomat lakipalvelut vuoden ympäri. Lakiasioissa sinua neuvoo Tuote- ja palvelukaupan yhdistys ETU ry:n lakiasioiden ja edunvalvonnan asiantuntija Jukka Ropponen.


Tapahtumat ja koulutukset – Fashion Finland järjestää vuosittain muun muassa muodin palkintogaalan, seminaari- ja webinaaritapahtumia sekä muodin myyntiin, markkinointiin ja pukeutumiseen liittyviä koulutuksia. Jäsenenämme kuulet koulutuksista ensimmäisenä ja voit osallistua useimpiin tapahtumiin maksutta.


Mainosetuja (vain yritysjäsenille) – Jäsenyrityksemme voivat ostaa mainostilaa Fashion Finlandin verkkomediassa ja sosiaalisen median kanavissa jäsenhintaan.


FAFI consulting – Fashion Finland tarjoaa konsulttipalvelua muotikaupan yrityksille. Konsulttimme ovat muotikaupan konkareita muun muassa brändäyksessä, myynnissä, markkinnoinnissa, kansainvälistymisessä ja kasvun rakentamisessa. Fashion Finlandin jäsenet voivat ostaa konsultointia jäsenhintaan.


Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti pitkäjänteistä työtä vaikuttajien ja päättäjien suuntaan kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.
Jäsenmaksut vuodelle 2022

Yritysjäsenet

Jäsenmaksun suuruus perustuu jäsenyrityksen liikevaihtoon. Jäsenlaskut lähetetään kunkin toimintavuoden alussa tai kuukausittain.

Liikevaihto < 0,5 M€
Jäsenmaksu 230 € / vuosi tai 19,90 € / kuukausi

Liikevaihto 0,5–1,5 M€
Jäsenmaksu 455 € / vuosi tai 39,90 € / kuukausi

Liikevaihto 1,5–3 M€
Jäsenmaksu 685 € / vuosi tai 59,90 € / kuukausi

Liikevaihto 3–5 M€
Jäsenmaksu 905 € / vuosi tai 79,90 € / kuukausi

Liikevaihto 5–8 M€
Jäsenmaksu 1040 € / vuosi tai 89,90 € / kuukausi

Liikevaihto 8–12 M€
Jäsenmaksu 1260 € /vuosi tai 109,90 € / kuukausi

Liikevaihto > 12 M€
Jäsenmaksu 1575 € / vuosi tai 135,00 € / kuukausi


Henkilöjäsenet

39 euroa / vuosi


Opiskelijajäsenet

25 euroa / vuosi


Jäsenmaksu peritään toimintavuosittain. Jos eroat Fashion Finlandista kesken toimintavuoden, on jäsenmaksu maksettava kokonaisuudessaan siltä toimintavuodelta, jonka aikana eroaminen tapahtuu. Jos liityt Fashion Finlandin yritysjäseneksi kesken vuoden, maksat jäsenmaksun vain kalenterivuoden jäljellä olevilta kuukausilta. Henkilö- ja opiskelijajäsenyys peritään kalenterivuosittain. 


Liity jäseneksi tästä.
Jäsenpalvelumme tuottaa Fashion Finland ry.
Fafi.fin liiketoiminnasta vastaa Fashion Finland Est. 1917 Oy.