Fashion Finland, tuttavallisemmin Fafi, on suomalaisen muotialan yhteisö ja tietokanava, joka pyrkii kasvattamaan muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan muotikauppojen ja -kauppiaiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä edistämään alan yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa.

Muodin ammattilaisten yhteistyö alkoi Suomessa vuonna 1917. Se on jatkunut yli vuosisadan ajan, ja syystä – aina on tarvittu muotikauppaa ja sitä tukevaa yhteisöä.

Tänä päivänä muotikauppa on monimuotoisempaa kuin koskaan, ja tarve yhteisölle aina vain suurempi. Muotikauppaa haastavat ja muuttavat esimerkiksi digitalisoituminen, kansainvälistyvä ja kiristyvä kilpailu sekä kestävä kehitys. Alan yritykset ponnistavat eri lähtökohdista, mutta kaikille on paikkansa suomalaisella muotikentällä.

Muotikauppa tuo Suomeen työpaikkoja ja arvonlisää, elävöittää kaupunkeja, rakentaa kulttuuria ja tuo kuluttajia kauppakeskuksiin, tavarataloihin ja myymälöihin. Jokainen muotia myyvä ja markkinoiva yritys antaa oman korvaamattoman panoksensa myös suomalaisten pukemiseen eli yhden tärkeän perustarpeen täyttämiseen.

Fashion Finland auttaa jäsenyrityksiä kehittymään ja pysymään muodin mukana. Olemme toimialan ääni ja muodin liiketoiminnasta kiinnostuneiden sekä sen parissa työskentelevien foorumi. Kauttamme jäsenet saavat apua, tukea, tietoa ja turvaa toimintaansa. Työnämme on nostaa muotikaupan merkitystä, arvostusta ja näkyvyyttä sekä mediassa että yhteiskunnassa.


Tutustu jäsenpalveluihimme täällä.