Muotikaupan yrittäjä joutuu usein painimaan vastaantulevien haasteiden, ongelmien ja kysymysten kanssa yksin. Siksi tarjoamme Fashion Finlandin jäsenille ainutlaatuisen palvelun, kummipankin. Kyseessä on Fafin oma maksuton sparrauspalvelu, jonka kautta yhteisömme jäsenet saavat asiantuntevaa apua ongelman edessä.

Asiantuntijuutta meiltä löytyy esimerkiksi vuokrasopimuksiin, kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, myyntiin, brändäykseen tai markkinointiin liittyen. Kummeina toimivat Fashion Finlandin hallituksen jäsenet.


Asiantuntijamme:


Andreas Ögård
Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtaja
Andreas Ögard toimii luottamustehtävissä sekä Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtajana että Suomen yrittäjien Kaupan ja palveluiden valiokunnan edunvalvonnassa. Ögård on muotikaupan yrittäjä ja osaa neuvoa etenkin verkkokaupan rakentamiseen ja kasvuun liittyvissä kysymyksissä.


Aino Kuusava
Fashion Finlandin 1. varapuheenjohtaja
Aino Kuusava on tehnyt 20 vuoden uran muotimallistojen tuottamisessa sekä muodin tukku- ja vähittäiskaupassa. Kuusava toimii Fashion Finlandin varapuheenjohtajana ja talouspäällikkönä ja omistaa muodin maahantuontiyrityksen. Kuusava osaa auttaa maahantuontiin ja mallistojen tuotantoon liittyvissä ongelmissa.


Karri Jalkanen
Fashion Finlandin 2. varapuheenjohtaja
Karri Jalkanen on työskennellyt muun muassa Marimekolle, Stockmannille, Espritille ja Sandille. Muotikaupan konsulttina Jalkanen on erikoistunut muodin brändäykseen, markkinointiin, myymiseen ja tuotekehitykseen sekä kansainvälisiin suhteisiin ja ostotoimintaan.


Mirva Abild
Hallituksen jäsen
15 vuoden uran muotikaupassa tehnyt Mirva Abild on vaateketju Gina Tricotin Suomen maajohtaja. Abild tarjoaa apuaan vuokrasopimuksiin, liikepaikkojen sijaintiin ja kauppakeskusyhteistöihin liittyvissä kysymyksissä.


Noora Hautakangas
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Noora Hautakangas on perustanut Suomen tunnetuimpiin lukeutuvan muodin second hand -ketju Reloven. Hautakankaan erityisosaamista ovat kiertotalous ja kierrätys, kahvilatoiminta, henkilöstöjohtaminen, muotikaupan konseptisuunnittelu sekä brändin rakentaminen.


Aleksi Salminen
Hallituksen jäsen
Aleksi Salminen johtaa kauppakeskus Rediä. Salminen on kerännyt vankan kokemuksen muotikaupasta johtaessaan aiemmin KappAhlin, Dressmannin ja Carlingsin Suomen-toimintoja.


Jenni Hietaranta
Hallituksen jäsen
Yli 20 vuoden uran muoti- ja lifestyle-kaupassa tehnyt Jenni Hietaranta työskentelee kosmetiikan hankintapäällikkönä SOK:n tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuohjauksessa. Hietaranta neuvoo sinua alihankintaostamiseen, omien merkkien tuottamiseen ja tuotantolaitoksiin liittyvissä kysymyksissä.


Jarkko Kallio
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Jarkko Kallio tunnetaan miestenvaatebrändi FRENNin perustajana ja muodin markkinoinnin asiantuntijana. 25 vuoden uran suomalaisessa muoti-, design- ja lifestyle-teollisuudessa tehneen Kallion osaamisalueisiin kuuluvat muodin viestintä ja markkinointi, miestenvaatekauppa ja yrittäjyys.


Matti Lamminsalo
Hallituksen jäsen
Matti Lamminsalo on vastuullisen muodin kauppapaikka IVALO.COMin toimitusjohtaja ja perustajajäsen. Lamminsalon erityisosaamista ovat muotiyrityksen myynnin kansainvälistäminen, vastuullisuudesta viestiminen ja kasvurahoitus.


Hanna Sirkiä
Hallituksen jäsen
Hanna Sirkiä on kenkämuodin ostojen asiantuntija. Sirkiä luotsaa jalkineiden malliparimyymälää Helsingissä ja neuvoo kenkäkaupan ostoihin ja kenkäbisnekseen liittyvissä kysymyksissä.


Timo Karanko
Hallituksen jäsen
Timo Karanko työskentelee Tokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkönä. Karanko on kartuttanut osaamistaan myös Bestsellerillä, Tommy Hilfigerillä ja Calvin Kleinilla. Hänen osaamisalueitaan ovat muun muassa kansainvälinen muotikauppa, lifestyle-mallistojen rakentaminen ja yhteistyömallistot, brändi- ja mallistostrategioiden kehitys ja toteutus sekä yhteistyö Kaukoidän suuntaan.


Katri Selin-Nurmi
Hallituksen jäsen
Muotiyrittäjä Katri Selin-Nurmi on pyörittänyt miesten pukumuodin vaateliikettä lähes 40 vuotta. Selin-Nurmi tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän näkemystä ja opastaa yrittäjyyteen ja miestenvaatekauppaan liittyvissä kysymyksissä.


Heli Torniainen
Hallituksen jäsen
Heli Torniainen työskentelee kasvustrategina verkkokaupan ratkaisuja tarjoavassa yrityksessä, jonka asiakkaina on lukuisia suomalaisia muotibrändejä. Torniaisen erityisosaamista on verkkokaupan myynnin kehittäminen.


Manu Aadeli
Hallituksen jäsen
Manu Aadeli omistaa vaateliike Westlookin Raumalla. Aadeli tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän kokemusta ja antaa kasvot pienemmissä kaupungeissa käytävälle muotikaupalle. Yrittäjänä hän auttaa ratkomaan etenkin kivijalkakaupan haasteita. Osaamisalueisiin kuuluvat myös tuoteportfoliot, markkinointi ja brändin rakentaminen.Kun tarvitset sparrausta, ota yhteyttä sähköpostitse fafi@fafi.fi ja ohjaamme viestisi sopivimmalle asiantuntijalle.

Suuremmassa avuntarpeessa oleville yrityksille tarjoamme erillistä FAFI consulting -konsulttipalvelua. Kysy lisää sähköpostitse fafi@fafi.fi.Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.