Juttusarjassa suomalaiset tyylitaiturit ja muotialan ammattilaiset kertovat kesäpukeutumisestaan ja lomasuunnitelmistaan. Niklas Hagman on entinen NHL-tähti, ja hänet muistetaan myös ennakkosuosikkina Tanssii tähtien kanssa -kilpailun viime kaudella.


Mitä pakkaat aina mukaasi lomalle?

 ”Släbärit ja uimashortsit. Hommasin juuri Polon oranssit uimashortsit.”


Lomasuunnitelmasi tälle kesälle?

”Ulkomaille ei vielä lähdetä, mutta lasten kanssa lähdemme viikoksi asuntoautolla kiertämään Suomea. Viimeisellä asuntoautoreissulla kävimme muun muassa Tuurissa, Kalajoella ja Ranualla katsomassa pandoja ja jääkarhuja. Tämän kesän kohteet eivät vielä ole selvillä, mutta varmaankin huvipuistoja ja sen sellaisia. Muuten kesä menee stadissa. Käymme usein uimassa uimastadikalla ja Kaitalammella.” 


Uusi unelmakohde tai vanha suosikki, johon aiot matkustaa heti, kun maailma avautuu?

”Roomaan. Olen käynyt siellä muutaman kerran. Erityisesti Vatikaanin Sikstuksen kappeli on hieno. Vaikka en ole kovin uskonnollinen, niin se paikka laittaa hiljaiseksi. Myös kunnon rantaloma mahdollisimman kaukana houkuttelee.”


Hellepäivän luottovaate tai asuste, josta et luovu?

”Koko kesä tulee vedettyä shortseissa ja t-paidassa. Marimekon kiva puhtaanvalkoinen t-paita ja jotkut kivat värikkäät shortsit.”


Kuva Niklas Hagman


Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Ida Rantala | ida.rantala@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi


Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.