Tänä kesänä shortsit ulottuvat polviin saakka, puvut vaihtuvat kaksirivisiksi ja värejä nähdään enemmän kuin koskaan. Tässä tulevat kesän neljä kuuminta trendiä.


Sateenkaaren sävyt

Bottega Veneta
Iceberg
Roksanda
Valentino


Trendejä tulee ja menee, mutta tänä kesänä meno värien maailmassa on poikkeuksellisen vahvaa. Sesongin väripaletti tuo mieleen sateenkaaren sävyt tai ilta-auringon värjäämän horisontin. Erityisesti oranssi, keltainen ja pinkki hallitsivat kesän näytöslavoja – Valentinon näytöksessä hohti neonkeltainen, Bottega Veneta räväytti kirkkaan oranssilla nahalla ja Icebergin kesäasu muistutti mehujääpuikkoa. Värikäs asu taittuu harmonisemmaksi, kun yhdistät siihen ruskeat sandaalit.

Bermudojen paluu

Max Mara
Burberry
Chanel
Louis Vuitton


Kesällä shortsit ulottuvat polviin saakka, kun Bermudan saarelta tuttu pitkä shortsimalli tekee paluun. Bermuda-shortsit ovat yksi kesän 2020 isoista trendeistä. Huoliteltu toimistotyyli syntyy, kun shortsit puetaan skarpin jakun kanssa Burberryn näytöksen tapaan. Max Mara esitteli Bermuda-trendiä pukemalla mallit päästä varpaisiin samaan sävyyn, ja Chanel tarjoili bermudansa yhdistämällä niihin samasta kuosista valmistetun jakun.

Viileää valkoista

Alexander McQueen
Boss
Molly Goddard
Victoria Beckham


Väljää, valkoista ja liehuvaa – siinä varma kesäpäivän univormu. Valkoinen kesämekko löytyi lähes jokaisesta muotiviikkojen näytöksestä, eivätkä variaatiot näyttäneet lainkaan valjuilta tai tylsiltä. Tänä kesänä valkoiset mekot on koristeltu röyhelöillä, pitsillä ja moderneilla leikkauksilla. Valkoinen toimii erinomaisesti myös housupuvun värinä – kuten Bossin ja Alexander McQueenin esimerkit todistavat.

Päivitetyt puvut

Missoni
Paul Smith
Stella McCartney
Versace


Eikä kesää ilman pukua! Tämän kesän pukukoodina on kaksirivinen napitus. Puvuntakit ovat päivittyneet Wall Streetin 80-luvun pankkiirilookista kapeammiksi, lyhyemmiksi ja olkatoppauksiltaan ohuemmiksi. Trendikkäimpien pukujen kuosi on nyt raita, jota muun muassa Missoni esitteli kesäisen sinisenä. Vinkki: kuro takkiin muotoa vyöllä Stella McCartneyn ja Versacen tapaan.

Teksti Rebekka Silvennoinen Kuvat Leena Aro

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.