Saat Fashion Finlandin uunituoreen digilehden omaksesi ryhtymällä lehtitilaajaksi tai liittymällä yhteisömme jäseneksi.

Fashion Finlandin muotilehden kesänumero on ilmestynyt! Sami Sykön päätoimittama digilehti on täynnä kiinnostavia henkilöitä, muotikauppaan vaikuttavia ajankohtaisia ilmiöitä – ja tietenkin näyttävää muotia.

Tässä jutussa pääset vilkaisemaan juuri ilmestyneen lehden sivuille. Lehden tilauslinkin löydät artikkelin lopusta.

Jenny Hytönen voitti viime vuonna Hyèresin kansainvälisen muotifestivaalin pääpalkinnon. Me halusimme tietää enemmän 25-vuotiaasta suunnittelijatähdestä.

Pariisissa uransa tehnyt suomalainen muotisuunnittelija Tuomas Merikoski sai vastuullisuuden herätyksen ja valmistaa nyt uusia vaatteita vanhoista materiaaleista. Lehdessä tutustumme sekä Merikoskeen että hänen uuteen mallistoonsa.

Susanna Vilkkula on työskennellyt mallina, muotinäytösten koreografina, mallitoimiston omistajana ja kauppakeskustapahtumien tuottajana. Kysyimme Vilkkulalta, miten muotiala on vuosikymmenten aikana muuttunut.

Marimekko haluaa viedä esimerkillään koko muotialaa kohti vastuullisempaa tulevaisuutta. Toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko kertoo, miten se tapahtuu.

Kuuman kesän jälkeen koittaa viileä syksy – ja me olemme valmiina. Kattavan trendiraporttimme luettuasi olet sinäkin.

Ja kuka onkaan jääkiekkokaukalosta tuttu vaatesuunnittelija, jonka pään pisti pyörälle bomber-takki? Lehden sivuilta sekin selviää.


Fashion Finlandin muotilehti on lähetetty yhteisömme jäsenille ja lehtitilaajille sähköpostitse. Mikäli olet jäsen tai tilaaja etkä ole saanut lehteä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen fafi@fafi.fiFashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.