Tervetuloa mukaan suomalaisen muodin yhteisöön! Liity Fashion Finlandin yritys- tai henkilöjäseneksi artikkelin lopussa olevan linkin kautta.

Mikä Fashion Finland oikein on?

Fashion Finland, tuttavallisemmin FaFi, on suomalaisen muodin yhteisö, media ja tietokanava, joka pyrkii kasvattamaan muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan muotikauppojen ja -kauppiaiden liiketoimintaa sekä edistämään alan yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa.

Toiminnallamme on pitkät perinteet. Muotikauppiaat yhdistivät voimansa jo vuonna 1917, ja siitä saakka on tarvittu yhteisöä, joka pitää muotikauppiaiden puolia ja ajaa muotikaupan asiaa.

Fashion Finlandin yli 200 jäsenen joukossa on pieniä ja suuria muotiyrityksiä, maahantuojia, vähittäiskauppiaita, henkilöjäseniä, muotikaupasta kiinnostuneita ja alan opiskelijoita.

Mitä enemmän meitä on, sitä vaikutusvaltaisempia olemme. Siksi tarvitsemme sinutkin mukaan!

Millaisia etuja Fashion Finlandin jäsen saa?

Kummipalvelu – Jäsenenämme sinulla on käytössäsi Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, kummipankki, jonka kautta saat järjestömme asiantuntijoilta apua muotikaupan haasteissa. Asiantuntijuutta meiltä löytyy esimerkiksi kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, myyntiin, brändäykseen ja markkinointiin liittyen.

Lakineuvonta yritysjäsenille – Jäsenenämme saat käyttöösi maksuttomat lakipalvelut vuoden ympäri. Lakiasioissa sinua neuvoo Erikoiskaupan liitto ETU ry:n lakiasioiden ja edunvalvonnan johtaja Jukka Ropponen.

Oma media ja muotikaupan tiedotus – Fafi.fi-verkkomediamme tarjoaa jäsenillemme ja suurelle yleisölle monipuolista tietoa ja uusia ideoita muotikaupasta meiltä ja maailmalta. Nostamme jäsenyrityksiämme esille henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista aiheista ja tapahtumista myös viikottaisten jäsen- ja uutiskirjeiden avulla.

Muotilehti – Jäsenemme saavat laadukkaan, Jani Niipolan päätoimittaman Fashion Finlandin digilehden vuosikerran. Ainutlaatuinen muotilehti kokoaa yhteen muodin ja muotikaupan ajankohtaisimmat ilmiöt, trendit, ihmiset, uutiset, inspiraation ja faktatiedon. Digitaalinen muotilehti julkaistaan puolivuosittain.

Tapahtumat ja koulutukset – Fashion Finland järjestää vuosittain muun muassa muodin palkintogaalan, seminaari- ja webinaaritapahtumia sekä muodin myyntiin, markkinointiin ja pukeutumiseen liittyviä koulutuksia. Jäsenenämme kuulet koulutuksista ensimmäisenä ja voit osallistua useimpiin tapahtumiin maksutta.

Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti pitkäjänteistä työtä vaikuttajien ja päättäjien suuntaan kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Mainosetuja yritysjäsenille – Jäsenyrityksemme voivat ostaa jäsenhintaan mainostilaa Fashion Finlandin verkkomediassa ja sosiaalisen median kanavissa.

Mitä Fashion Finlandin jäsenyys maksaa?

Yritysjäsenet – Jäsenmaksun suuruus perustuu jäsenyrityksen liikevaihtoon. Jäsenmaksu peritään toimintavuosittain. Jos liityt Fashion Finlandin yritysjäseneksi kesken vuoden, maksat jäsenmaksun vain kalenterivuoden jäljellä olevilta kuukausilta.

Henkilö- ja opiskelijajäsenet – Myös ilman yritystä toimivien henkilöjäsenten, muotialasta kiinnostuneiden ja alan opiskelijoiden on mahdollista liittyä Fashion Finlandiin. Hinta henkilöjäsenille on 39 euroa / vuosi ja opiskelijoille 25 euroa / vuosi. Jäsenmaksu peritään kalenterivuosittain.


Kuva Leena Aro

Uutisvinkki tai juttuidea? Ota yhteyttä Fashion Finlandin toimitukseen
Päätoimittaja Jani Niipola | jani.niipola@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.