Saat Fashion Finlandin uunituoreen digilehden omaksesi ryhtymällä lehtitilaajaksi tai liittymällä yhteisömme jäseneksi.

Fashion Finlandin muotilehden tyylikäs talvinumero on täällä! Tässä jutussa pääset vilkaisemaan juuri ilmestyneen lehden sivuille. Lehden tilauslinkin löydät artikkelin lopusta.

Tapasimme Muotoilun valtionpalkinnon tänä vuonna saaneen vaatesuunnittelija Samu-Jussi Kosken, joka luotsaa nykyään peräti kolmea yritystä. Keskustelimme farkuista, pyyhkeistä, laukuista ja muista asioista.

Muotitavaratalo Ratsula täyttää ensi vuonna sata vuotta. Kysyimme, mikä on porilaisen perheyrityksen menestyksen salaisuus, ja toimitusjohtaja Matti Ratsula vastasi.

Konsulttiyhtiö McKinsey ja muotimedia The Business of Fashion julkaisevat vuosittain The State of Fashion -raportin. Selasimme vuoden 2024 version ja löysimme mahdollisuuksia suomalaiselle muotialalle.

Euroopan unioni on laatimassa uudet pelisäännöt yritysten vastuullisuusviestinnälle. Pyysimme kestävän muodin verkkokauppa IVALO.COMin vastuullisuusjohtaja Outi Pyytä selittämään termit, jotka sinunkin pitäisi jo tietää.

Kävimme läpi tulevan sesongin muotivillitykset. Minishortsit, kellohelmat ja kahdeksan muuta kevättrendiä odottavat sekä lukijaansa että pukijaansa.

Fashion Finlandin muotilehti on lähetetty yhteisömme jäsenille ja lehtitilaajille sähköpostitse. Mikäli olet jäsen tai tilaaja etkä ole saanut lehteä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen fafi@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.