Fashion Finlandin ja I love me -messujen yhteistyö jatkaa tapahtuman muodin alueen kehittämistä ja vahvistamista. FaFin kuratoiman ammattilaisseminaarin ohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2024. 

Fashion Finland aloittaa vuonna 2024 yhteistyön I love me -messujen kanssa. Yhteistyön ytimessä on Fashion Finlandin kuratoima, suunnittelema ja toteuttama ammattilaisseminaari, joka järjestetään messujen ensimmäisenä päivänä perjantaina 29. marraskuuta 2024.

Kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin kiinnostavimmat ilmiöt ja brändit yhteen tuovan I love men ja Fashion Finlandin yhteistyö alkoi tarpeesta kehittää ammattilaisille inspiroivaa ja ajatuksia herättävää ohjelmaa suositun tapahtuman yhteyteen. 

Ilmiöksi kasvaneessa I love me -tapahtumassa vierailee vuosittain runsaasti kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin ammattilaisia sekä median edustajia. Viime syksynä messuille osallistui 56 200 ihmistä. Kasvua edellisvuoden kävijämäärään oli 47 prosenttia.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä I love me on kasvanut kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin suurtapahtumaksi.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä muodin suomalaisen suurtapahtuman kanssa. Ammattilaisseminaarin järjestäminen on Fashion Finlandille kunnia-asia. Haluamme olla yhdistämässä muodin ammattilaisia tavalla, joka edistää alan liiketoimintaa. Pääsemme tekemään sitä nyt suositun I love me -tapahtuman yhteydessä”, sanoo FaFin toiminnanjohtaja ja päätoimittaja Jani Niipola

Yhteistyö jatkaa I love me -messujen muodin alueen kehittämistä ja vahvistamista. Ammattilaisseminaarin ohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2024. 

”Haluamme kasvattaa messujen muodin aluetta ja olla alan ykköstapahtuma. Muodin ammattilaisohjelmalle on ollut paljon kysyntää, ja olemme iloisia päästessämme kehittämään sitä Fashion Finlandin kanssa”, Helsingin Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen sanoo.

I love me järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.11.–1.12.2024.


Kuvat Anna Autio

Uutisvinkki tai juttuidea? Ota yhteyttä Fashion Finlandin toimitukseen
Päätoimittaja Jani Niipola | jani.niipola@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.