Vuotuisessa syyskokouksessa päätettiin myös Fashion Finlandin jäsenmaksuista.

Fashion Finlandin syyskokous järjestettiin perjantaina 17. marraskuuta tavaratalo Stockmannin tiloissa Helsingin ydinkeskustassa. 

Sääntömääräisen syyskokouksen tärkein päätös on aina uuden hallituksen ja hallituksen puheenjohtajien valinta. 

Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtajaksi kaksivuotiselle jatkokaudelle valittiin Andreas Ögård. Varapuheenjohtajina jatkavat Timo Karanko ja Tia Rantanen.

Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin hálo-vaatemerkin perustaja Marta Valtovirta, hallitusammattilainen Riitta Huuhtanen ja pitkän uran Bestsellerillä tehnyt Jack & Jonesin maajohtaja Mika Puolimatka.

Marta Valtovirta on suomalaisen premium-naistenvaatemerkki hálon toimitusjohtaja ja toinen perustajista. Valtovirta on alan rautainen ammattilainen, joka on luonut uraa muodin parissa yli 12 vuoden ajan työskennellen lukuisille merkeille markkinointi-, myynti- ja PR-tehtävissä niin Suomessa kuin ulkomailla.


FaFin hallituksen jäseninä kaudella 2023–2024 jatkavat Manu Aadeli, Noora Hautakangas, Mari Huhtamäki, Matti Lamminsalo, Anne Niemi ja Aleksi Salminen

Fashion Finland kiittää syyskokouksen yhteydessä hallituksesta pois jääneitä jäseniä Katri Selin-Nurmea ja Mirva Abildiä yhteisistä vuosista. 

Syyskokouksessa päätettiin myös, että Fashion Finlandin jäsenmaksut pysyvät vuonna 2024 samana kuin kuluvana vuonna.Teksti Fashion Finland
Kuva Leena Aro

Uutisvinkki tai juttuidea? Ota yhteyttä Fashion Finlandin toimitukseen
Päätoimittaja Jani Niipola | jani.niipola@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.