Krista Siegfrids on laulaja ja juontaja. Hänen läpimurtonsa tapahtui vuonna 2013 Euroviisuissa, joissa Siegfrids edusti Suomea morsiuspuku yllään ja ”Marry Me” -kappaleellaan. Hän asuu nykyisin Amsterdamissa Hollannissa. Fashion Finlandin tyyliblogissaan Siegfrids kertoo elämänsä tärkeimmästä väristä, mekon suosikkipituudesta ja housujen tippumisongelmasta.

”Treenaan paljon ja vihaan trikoita, jotka valuvat alas. Suurin osa housuista on sellaisia, että jos tekee jotain muuta kuin kävelee, ne alkavat valua.

Muutama vuosi sitten isosiskoni kertoi löytäneensä parhaat housut, joita hän on koskaan käyttänyt. Siskoni suositteli niitä minulle, ja hän oli oikeassa. 

Kun löysin nämä kuvissakin olevat Strongerin housut, olen käyttänyt niitä siitä saakka. Merkillä on näyttäviä vaatteita, jotka istuvat sairaan hyvin. Otin myöhemmin myös yhteyttä niitä valmistavaan yritykseen, ja kerroin, että rakastan heidän brändiään. He olivat heti valmiita yhteistyöhön.

Olen käyttänyt trikoita koko elämäni, sillä aloitin telinevoimistelun jo seitsemänvuotiaana. Näimme isosiskoni kanssa telinevoimistelua televisiossa, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Voimistelu oli niin hauskaa: telineet, matot ja puomit ja renkaat!

Tottakai se oli pelottavaakin. Esimerkiksi takaperin volteissa voi loukkaantua. Voimistelussa pitää olla rohkea, muuten ei pääse eteenpäin. Treeni on monipuolista, ja kaikki tehdään omalla kehon painolla. Se on tosi hyvää harjoitusta kropalle ja rohkeudelle. Kilpailin 15-vuotiaaksi saakka, ja lukioajan valmensin telinevoimistelua Kaskisissa Närpiössä.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa halusin tehdä meidän Batman ja Batwoman -numerossa kärrynpyörän ja taaksepäin voltin käsien kautta. Kyllä minua pelotti tehdä ne kovalla parketilla raskauden jälkeen. Treenasin, ja olen ylpeä siitä, että uskalsin. Voltti meni tosi hyvin.

Jumpatessa käytän yleensä sellaisia värejä, jossa hiki ei näy, kuten mustaa. Mutta varsinkin keväällä ja kesällä on kiva käyttää muitakin värejä. Vaatteilla haluan piristää itseäni.

Kun asuin Helsingissä, minulla oli personal trainer, ja hänen kanssaan nyrkkeilimme. Nykyisin treenaan useimmiten salilla ja kävelen tosi paljon Lizzyn kanssa. Liikun nyt paljon enemmän arjessa kuin aiemmin.

Amsterdamissa käyn myös hotjoogassa ja tanssitunneilla, joilla harjoittelemme musiikkivideokoreografioita – Britney Spearsin tai Pussy Cat Dollsin tahtiin. Tykkään villeistä ja seksikkäistä koreografioista.”

Krista Siegfrids esiintyy Suomessa Hanko Sommarfest -festivaaleilla 16.–18. kesäkuuta.


Kuva Krista Siegfridsin kotialbumi

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.