Krista Siegfrids on laulaja ja juontaja. Hänen läpimurtonsa tapahtui vuonna 2013 Euroviisuissa, joissa Siegfrids edusti Suomea morsiuspuku yllään ja ”Marry Me” -kappaleellaan. Hän asuu nykyisin Amsterdamissa Hollannissa. Fashion Finlandin tyyliblogissaan Siegfrids kertoo elämänsä tärkeimmästä väristä, mekon suosikkipituudesta ja housujen tippumisongelmasta.

”Punainen on ollut elämässäni aina. Kun olin vuoden vanha, äiti puki minulle punaisen samettimekon jouluna. Minusta otettiin myös yksivuotiskuva mekko päällä. Nyt kun tyttäreni Lizzy täytti vuoden, otimme hänestä kuvan samassa mekossa.

Tykkään pukeutua värikkäästi. Tulen hyvälle tuulelle väreistä, ja ne antavat minulle energiaa. Ei värin tarvitse olla vahva, pastellikin riittää. Punaista rakastan, sillä se antaa minulle voimaa. Punaisissa vaatteissa minulla on vahva ja naisellinen olo.

En omista juuri ollenkaan esimerkiksi harmaita vaatteita, vaikka ne voivat näyttää tyylikkäiltä. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa parini Anssi Heikkilä ehdotti, että laitetaan yhteen tanssiin harmaat esiintymisasut. Oikein suutuin, että no fucking way! Ei ikinä lavalle harmaata mulle, nej nej nej! Se ei tule koskaan tapahtumaan. Anssilla on hyvä tyylitaju, mutta en saa harmaasta fiiliksiä. Se on niin tylsä väri.

Ja jos puen ylleni harmaata, sitten sen pitää olla hopeaa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman puvuistani olisin halunnut lunastaa melkein jokaisen. Sain ostaa kaksi asua: salsassa käyttämääni pinkkiä hapsuhaalaria aion käyttää keikoilla, ja valkoinen jive-hapsumekko minulla oli jo esiintyessäni Urheilugaalassa.

Kun minua pyydettiin mukaan tanssiohjelmaan, sanoin heti, että kävi miten kävi, haluan tanssia pinkissä hapsuhaalarissa ja ostaa sen itselleni. Onneksi siihen suostuttiin.”

Krista Siegfrids esiintyy Suomessa Hanko Sommarfest -festivaaleilla 16.–18. kesäkuuta.


Tämän jutun ja paljon muuta voit lukea juuri ilmestyneestä Fashion Finlandin muotilehden kesänumerosta.Kuva Krista Siegfridsin kotialbumi

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.