Helena Ahti-Hallberg on Fashion Finlandin syksyn 2021 bloggaaja. Ahti-Hallberg on Tanssii tähtien kanssa -ohjelman pitkäaikainen tuomari, tanssinopettaja ja yhdeksänkertainen kilpatanssin Suomen mestari. Hänen kimalteleva tyylinsä tuo glamouria televisioon, mutta tässä blogissa hän avaa koko vaatekaappinsa – opetusvaatteista messuhaalariin ja pantteripilkuista paljetteihin. Tanssisalilla ja Kaapelitehtaan käytävillä Ahti-Hallbergin tyylin tallensi valokuvaaja Esa Kapila.


”Muistan, kun pääsin katsomaan ensimmäisiä tanssikilpailuja 10-vuotiaana. Se tanssilattialla näkynyt pukujen kimallus, loiste ja säihke saivat Helenan pään pyörälle ihan heti. Lapsen ihastus kaikkeen kiiltävään on yhä minussa.

Ajattelen, että elämässä pitää olla blingiä. Kimallus sopii kaikkialla muualle paitsi hautajaisiin ja surujuhliin.

Mieheni ei ole koskaan sanonut, että ylläni olisi liikaa kimallusta. Mutta hän on samoilla linjoilla kanssani siinä, että asuissa tärkeintä on niiden hyvä leikkaus.

Tämän kimaltavan jakun olen ostanut Valkoisesta Elefantista. Minulle käy kauhean kalliiksi käydä sovittamassa siellä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarointiasuja, kun sieltä tarttuu aina jotain mukaan.

Korvissani on suomalaisen House of Elliottin helmikorvakorut, joita minulla on paljon. Meillä on yksi elämä ja jokaiseen päivään pitää sisältyä jotain spesiaalia – vaikka sitten vähän blingiä korviin, jos ei muuta.”


Ahti-Hallbergin järjestämä Tanssien tähtiin -show kiertää Suomea 4.2.–31.3.2022. Esityspaikat ja -päivät löytyvät täältä.

Kuvat Esa Kapila

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fiOsallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.