Second hand -ketju Relove ja muotibrändi VIMMA järjestävät torstaina Punavuoren kadut valtaavan muotinäytöksen. Näytös on osa Helsinki Design Week -muotoilufestivaalia.

Vastuullisen muodin kotimaiset kärkinimet VIMMA ja Relove ovat lyöneet kirjaimellisesti hynttyynsä yhteen. Yhteistyön lopputulosta pääsee todistamaan torstai-iltana Helsingin Punavuoressa, kun kadut valtaa Let’s Love! -ulkomuotinäytös. Uudenlainen muotinäytöskonsepti yhdistelee kaupallista muotia ja second handia. Uutta on myös näytöksessä lanseerattava VIMMAn ensimmäinen hääpukumallisto.

Malleina nähdään muiden muassa Fashion Finlandin tyylibloggaajanakin tunnettu 95-vuotias tanssilegenda ja tyyli-ikoni Aira Samulin – joka kantanee myös maailman vanhimman mannekiinin titteliä. Musiikista vastaavat DJ:t Meri Milash ja Eeti Nieminen. Näytösiltana sekä VIMMAn että Reloven Fredrikinkadun-kivijalkaliikkeet ovat avoinna klo 21:een asti.

Let’s Love! -ulkomuotinäytös on osa reilun viikon mittaista Helsinki Design Week -tapahtumaa. Pohjoismaiden suurimman muotoilu- ja arkkitehtuurifestivaalin ohjelmisto sisältää yli sata tapahtumaa. Valtaosaan tapahtumista on vapaa pääsy.

Let’s Love! -muotinäytös Fredrikinkadun ja Iso Roobertinkadun kulmassa torstaina 1.9. klo 18.30. Muotinäytöksessä on istumamahdollisuus.

Helsinki Design Week kaupungilla ja verkossa 1.–11.9.


Kuva Ronja Teppo / VIMMA

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen
@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.