Fashion Finland järjestää perjantaina 16. syyskuuta inspiroivan seminaarin ja upean Fashion Gala Dinner + Awards 2022 -illallisgaalan Scandic Grand Central -hotellissa. Tule viettämään kanssamme unohtumatonta päivää muodin parissa!

Pian on vuoden tyylikkäimmän muotijuhlan aika! Fashion Finland järjestää ainutlaatuisen Fashion Gala Dinner + Awards 2022 -illallisgaalan 16. syyskuuta uutuuttaan hohtavan Scandic Grand Central -hotellin tiloissa Helsingin päärautatieaseman kupeessa.

Gaalassa jaetaan alan merkittävimmät tunnustukset ja palkitaan muun muassa Suomen paras muotikauppa. Ohjelmassa on myös huippuesiintyjiä ja upea illallinen, jonka menun on suunnitellut muodin ja ruokamaailman ammattilainen, ravintola Sikke’sin keittiömestari Pipsa Hurmerinta.

Illan juontavat Fashion Finlandin päätoimittaja ja liiketoimintajohtaja Sami Sykkö ja Fashion Finlandin hallituksen jäsen, yrittäjä Noora Hautakangas. Gaalailta alkaa klo 19.

Järjestämme samana päivänä myös inspiroivan aamupäiväseminaarin klo 9–12. Seminaarissa muotikaupan kotimaiset ja kansainväliset ammattilaiset kertovat, kuinka muotikauppa voi menestyä tulevaisuudessa, miten verkkokauppa kannattaa viedä maailmalle, millä keinoin myyntiä voi lisätä myymälää muokkaamalla, kuinka sosiaalisen median vaikuttajat voi valjastaa myyntityön avuksi – sekä tietenkin millaiset ovat muotikaupan tulevat trendit.

Tapahtuman tuotto käytetään Fashion Finlandin toiminnan kehittämiseen, muotikaupan arvostuksen ja näkyvyyden edistämiseen, muodin kulttuurin ylläpitämiseen sekä muotikauppiaiden työn tukemiseen.

Varaa paikkasi illallisgaalaan, aamupäivän seminaariin tai molempiin nyt – mutta toimi ripeästi, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lippujen hinnat

Seminaari + illallisgaala alk. 425 e
Seminaari alk. 225 e
Illallisgaala alk. 365 e

Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Lipun hinta määräytyy Fashion Finlandin jäsenyyden ja valitun lipputyypin mukaan.


Tilaisuutta tukemassa:

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.