Vaatejätti H&M katsoo uutuusmallistollaan tulevaan. Futuristisessa mallistossa on hyödynnetty yrityksen vaatekeräysohjelman kautta saatuja tekstiilejä, ja siihen kuuluu myös virtuaalisia tuotteita.

Digitaalinen muoti on pian arkipäivää. Siitä antaa viitteitä ainakin H&M:n uusi Innovation Metaverse Design Story -mallisto. Fyysistä mallistoa täydentää viiden luomuksen digitaalinen kokoelma, jota on mahdollista sovittaa virtuaalisesti H&M-sovelluksessa.

Futuristinen uutuusmallisto on saanut inspiraationsa metaversumista, ja se sisältää vaatteita ja asusteita sekä naisille että miehille.

Uutta on myös se, että ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa monet malliston tuotteista on valmistettu kierrätetystä polyesterikuidusta, joka on peräisin H&M:n oman vaatekeräysohjelman kautta saaduista tekstiileistä.

Suurin osa malliston asuista tulee myös vuokrattaviksi valikoituihin liikkeisiin. H&M avasi vuonna 2019 muotivuokrauspalvelun Tukholman lippulaivamyymälään. Siellä vuokrattavana on valikoima juhlavaatteita merkin Conscious Exclusive -mallistoista. Tällä hetkellä vuokrauspalvelu toimii Tukholman lisäksi Berliinissä ja Amsterdamissa.

H&M Innovation Metaverse Design Story -mallisto hm.comissa 8. joulukuuta.Kuvat ja video H&M

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.