Saat Fashion Finlandin uunituoreen digilehden omaksesi ryhtymällä lehtitilaajaksi tai liittymällä yhteisömme jäseneksi.

Loppuvuoden loistavin lukupaketti on täällä! Sami Sykön päätoimittama Fashion Finlandin digilehti on täynnä kiinnostavia henkilöitä, muotikauppaan vaikuttavia ajankohtaisia ilmiöitä – ja tietenkin näyttävää muotia.

Tässä jutussa pääset vilkaisemaan juuri ilmestyneen lehden sivuille. Lehden tilauslinkin löydät artikkelin lopusta.

Luksusbrändi Chanel avaa Aasiaan yksityisliikkeitä eniten kuluttaville asiakkailleen. Miten tärkeimpiä asiakkaita Suomessa huomioidaan? Lehdestä se selviää.

Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila kertoo, mikä kaikki suomalaisessa tekstiiliteollisuudessa on pielessä ja mitä yritykset voivat sille tehdä.

Toimituksen korvanappiin tiedot suoraan Pariisista: ranskalaisen vaatemerkki AMI Parisin toimitusjohtajan Nicolas Santi-Weilin menestyksen opit. Tehkää perässä, suomalaiset!

Muotikauppias Kati Karvinen päätyi alalle kuuluisan tekstiilisuunnittelijaäitinsä Annikki Karvisen jalanjäljissä. Kerromme, millaisia ylä- ja alamäkiä toisen polven yrittäjän urapolku on pitänyt sisällään.

Marko Rantasen kuvaama ja Milla Muurimäen stailaama maaginen muotieditoriaali kumartaa muotimaailman legendalle, suunnittelija Karl Lagerfeldille.

Vaikka joulukin on vielä juhlimatta, katseemme on jo keväässä. Kahlasimme läpi tulevan kauden trendit ja valitsimme kiinnostavimmat.

Ja Minttu Räikkösen uusi ranskalainen rakas – sen löydät lehden viimeiseltä sivulta.


Fashion Finlandin muotilehti on lähetetty yhteisömme jäsenille ja lehtitilaajille sähköpostitse. Mikäli olet jäsen tai tilaaja etkä ole saanut lehteä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen fafi@fafi.fi

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.