Saat Fashion Finlandin uunituoreen digilehden omaksesi ryhtymällä lehtitilaajaksi tai liittymällä yhteisömme jäseneksi.

Kesän loistavin lukupaketti on täällä! Sami Sykön päätoimittama 51-sivuinen digilehti on täynnä kiinnostavia henkilöhaastatteluita, muotikauppaan vaikuttavia ajankohtaisia ilmiöitä – ja tietenkin upeaa muotia.

Tässä jutussa pääset vilkaisemaan juuri ilmestyneen lehden sivuille. Lehden tilauslinkin löydät artikkelin lopusta.

Kokeilevasta (musiikki)tyylistään tunnettu poptähti Chisu eli Christel Sundberg avasi meille vaatekaappinsa ovet ja otti esiin suosikkinsa uransa varrelta.

Kovia kokenut Helsingin maamerkki ja Suomen suurin tavaratalo Stockmann seisoo jälleen tukevasti jaloillaan. Käymme läpi ostosparatiisin 160-vuotisen historian – ja katsomme tulevaan yhdessä toimitusjohtaja Jari Latvasen kanssa.

Valokuvaaja ja vaikuttaja Mikko Puttonen tekee uraa Lontoossa. Nyt hän paljastaa Fashion Finlandille, miten päätyi Muuramesta Vogue Scandinavian toimitukseen ja työskentelemään yhdessä kansainvälisten luksusmuotitalojen kanssa.

Nyt kuulolla, verkkokauppias! Muotialalla menestyneet online-velhot Heikki Lempinen, Matti Lamminsalo ja Jenni Homer kertovat, kuinka saat verkkokauppasi ennennäkemättömään kasvuun ja kukoistukseen.

Sitä ei ihan heti uskoisi, mutta totta se on: Marimekon kirjavan sukkavalikoiman takaa löytyy yksi nainen. 18 vuotta Suomessa asunut japanilainen Mai Ohta on suunnitellut marisukkia jo yli vuosikymmenen.

Jututimme Tokmannin muodin ostoryhmäpäällikkö Timo Karankoa selvittääksemme, mikä on päivittäistavarajätin ilmiömäisen hyvän vaatemyynnin salaisuus.

Marko Rantasen kuvaaman ja Milla Muurimäen stailaaman kullankimalteisen muotieditoriaalin tähtenä loistaa näyttelijä Alina Tomnikov, joka kertoo, miksi haluaa pyristellä eroon kiltin tytön maineestaan.

Ja mitä olisikaan muotilehti ilman katsausta tulevan kauden trendeihin? Poimimme ensi syksyn viileimmät naisten ja miesten villitykset Pariisin, Lontoon, Milanon ja New Yorkin näytöslavoilta.

Fashion Finlandin muotilehti on lähetetty yhteisömme jäsenille ja lehtitilaajille sähköpostitse. Mikäli olet jäsen tai tilaaja etkä ole saanut lehteä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen fafi@fafi.fi

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.