Helmikuussa alkava vuoden mittainen FAFI – Fashion, Design and Lifestyle Retailer -yrittäjyyden ammattitutkinto muotialalle antaa konkreettisia keinoja myyntityön kehittämiseen ja käytännön vinkkejä muotikaupan markkinointiin. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Muotikaupan alalla kilpailu on kovaa, ja yrittäjiltä vaaditaan entistä monipuolisempaa osaamista. Yrittäjän täytyy osata markkinoida tuotteitaan kiinnostavilla tavoilla ja monissa kanavissa, myydä tehokkaasti ja kehittää bisnestään vastamaan tulevaisuuden vaatimuksia.

Fashion Finland, Pro Growth Consulting ja SASKY toteuttavat yhdessä muotiyrittäjille räätälöidyn ammattitutkinnon muotialan vaatimukset ja mahdollisuudet huomioiden. FAFI – Fashion, Design and Lifestyle Retailer -yrittäjyyden ammattitutkinto muotialalle antaa uusia keinoja myyntityön kehittämiseen ja käytännön vinkkejä markkinointiin.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu muotialan yrittäjille, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yritystoimintaansa. Yrittäjällä on oltava YEL-vakuutus ja Y-tunnus. Myös työntekijä, joka toimii vastuuhenkilönä yrityksessä, voi suorittaa tutkinnon. 

Aiemmalla koulutustaustalla ei ole tutkinnon suorittamisen kannalta merkitystä. Ainoa este osallistumiselle on, että henkilö suorittaa parhaillaan toista ammattitutkintoa. 

Mistä koulutus koostuu?

FAFI – Fashion, Design and Lifestyle Retailer -yrittäjyyden ammattitutkinto muotialalle on 150 osaamispisteen laajuinen kokonaisuus, joka keskittyy erityisesti liiketoiminnan kasvattamiseen, myyntiin ja markkinoinnin systemaattiseen kehittämiseen. 

Tutkintoon kuuluu 12 koulutuspäivää, joista jokainen kestää 4,5 tuntia. Koulutuspäiviin on mahdollista osallistua myös etänä. Tutkintoon kuuluu myös yhteisiä valmennuspäiviä, minkä lisäksi osallistujille tarjotaan henkilökohtaista ohjausta ja pienryhmävalmennusta. Tutkinto suoritetaan työnäytteinä, joista on hyötyä oman liiketoiminnan kehittämisessä. 

Tutkinto rakennetaan seuraavista kokonaisuuksista osallistujan yksilölliset tarpeet ja mielenkiinnon kohteet huomioiden:

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osaamispistettä)
  • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen (60 osaamispistettä)
  • Myynti ja markkinointi (60 osaamispistettä)
  • Verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen (60 osaamispistettä)

Milloin koulutus järjestetään?

Vuoden mittainen koulutus alkaa 14. helmikuuta 2024 ja päättyy 5. helmikuuta 2025.

Mitä koulutus maksaa?

FAFI – Fashion, Design and Lifestyle Retailer -yrittäjyyden ammattitutkinto muotialalle toteutetaan oppisopimusrahoituksella, joten se on osallistujille maksuton. Oppisopimusmuotoisessa koulutuksessa jokainen osallistuja etsii itselleen mentorin, joka toimii tukena koulutuksen ajan. 

Kuinka pääsen mukaan?

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan täällä. Ilmoittautumisen jälkeen Pro Growth ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo jatkosta. 

Kaipaatko lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta antavat projektikoordinaattori Oula Hyle, 040 635 0884, oula.hyle(at)pro growth.fi sekä vastuukouluttaja Jenni Kiho, 050 547 4299, jenni.kiho(at)pro growth.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.