Fashion Finlandin hallitus on vahvistunut viidellä uudella jäsenellä. Nyt hallitukseen kuuluu kaiken kaikkiaan 14 vahvaa muotikaupan asiantuntijaa, joilla on monipuolinen kokemus ja tietotaito muun muassa muodin vähittäiskaupasta, yrittäjyydestä, ketjuohjauksesta, brändityöstä, maahantuonnista ja kasvustrategiasta – niin verkossa, kivijalassa kuin kauppakeskuksissakin.


Hallituksen uudet vahvistukset:

Noora Hautakangas


Noora Hautakangasmuotiketju ja lifestyle-yritys Reloven perustaja
Noora Hautakangas on päämäärätietoinen yrittäjä, joka on kasvattanut second hand -yritys Reloven viidessä vuodessa Suomen kenties tunnetuimmaksi käytetyn muodin konseptikaupaksi.


Aleksi Salminen. Kuva: Sanna Lehto


Aleksi Salminenkauppakeskus Redin johtaja
Aleksi Salminen on johtanut kauppakeskus Rediä pian kaksi vuotta. Hän on kerännyt vankan ymmärryksen muotikaupasta myös johtaessaan KappAhlin Suomen-toimintaa sekä työskennellessään Dressmannin aluejohtajana ja Carlingsin maapäällikkönä.


Jarkko Kallio


Jarkko Kalliomiestenvaatebrändi FRENNin perustaja
Jarkko Kallio on luotsannut ja kehittänyt vaatemerkki FRENNiä lähes kahdeksan vuotta. Kalliolla on vahva osaaminen muodin markkinoinnista, brändityöstä ja vastuullisuudesta.


Manu Aadeli. Kuva: Paperilehti


Manu Aadeliraumalaisen Wild Westlook -vaateliikkeen omistaja
Manu Aadeli tuo hallitukseen kivijalkayrittäjän kokemusta ja antaa kasvot pienemmissä kaupungeissa käytävälle muotikaupalle. Aadeli pyörittää omaa vaateliikettä Rauman keskustassa.


Timo Karanko


Timo KarankoTokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkö
Timo Karanko lujittaa hallitusta mittavalla muodin sisäänoston ammattiosaamisella. Ennen Tokmannia Karanko on työskennellyt muun muassa Bestsellerille, Tommy Hilfigerille ja Calvin Kleinille.
Hallituksessa jatkavat:


Mirva Abild – Gina Tricotin Suomen maajohtaja
Mirva Abild on tehnyt kymmenen vuoden uran Gina Tricot -ketjussa ja lähes 15 vuoden uran muotikaupassa.


Andreas Ögård – Fashion Finlandin hallituksen puheenjohtaja
Andreas Ögard toimii luottamustehtävissä sekä Fafin hallituksen puheenjohtajana että Suomen yrittäjien Kaupan ja palveluiden valiokunnan edunvalvonnassa. Ögård on myös alusvaateyrittäjä ja intohimoinen verkkokaupan kehittäjä.


Jenni Hietaranta – hankintapäällikkö yrityksessä SOK
Jenni Hietaranta on tehnyt lähes 20 vuoden uran muoti-, tekstiili- ja kosmetiikkakaupassa. Valikoimanrakentaminen, tavarantoimitus ja hankinta ovat Hietarannan erikoisosaamista.


Karri Jalkanen – muotikaupan asiantuntija ja konsultti
Karri Jalkanen on työskennellyt muun muassa Marimekon, Stockmannin, Espritin ja Sandin kaltaisille huippubrändeille ja toiminut luennoitsijana Helsinki Design Schoolissa.


Matti Lamminsalo – toimitusjohtaja verkkokaupassa IVALO.COM
Matti Lamminsalo on vastuullisen muodin kauppapaikka IVALO.COMin toimitusjohtaja ja perustajajäsen.


Aino Kuusava – muodin maahantuontiyritys Serpenttiinin omistaja
Lähes 20 vuoden uran muotikaupassa tehnyt Aino Kuusava tuntee muodin tukku- ja vähittäiskaupan sekä alihankintaostamisen.


Katri Selin-Nurmi – vaatekauppias yrityksessä Valiomies
Katri Selin-Nurmi on pyörittänyt miestenvaateliike Valiomiestä Hämeenlinnassa lähes 40 vuotta.


Hanna Sirkiä – kenkäkauppias yrityksessä Korkkari37
Toisen polven kenkäkauppias Hanna Sirkiä pitää menestyvää yhden koon kenkäkauppaa ja malliparimyymälää Helsingissä.


Heli Torniainen – verkkokaupan kasvustrategi yrityksessä Woolman
Heli Torniainen toimii kasvustrategina verkkokaupparatkaisuja tarjoavassa yrityksessä, jonka asiakkaina on lukuisia suomalaisia muotibrändejä.Hyvä jäsen, tiesithän, että Fashion Finlandin hallituksen tehtävänä on myös auttaa jäseniään muotikauppaan liittyvissä haasteissa? Kun tarvitset sparrausta, ota yhteyttä sähköpostitse fafi@fafi.fi. Ohjaamme sinut oikealle asiantuntijalle.


Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.