Suosittu Muodin myyntispesialisti -koulutus alkaa jälleen ensi keväänä. Hae mukaan nyt, jos haluat kartuttaa ymmärrystäsi muodin myynnin ja markkinoinnin ajankohtaisimmista trendeistä.


Muotikauppa elää merkittävää muutoksen aikaa. Muodin myyjän tai muodin parissa työskentelevän on syytä tuntea asiakkaiden tarpeet, brändinrakennuksen trendit ja tehokkaan markkinointiviestinnän salat – unohtamatta kaupan digitalisoitumista, kansainvälistymistä ja vastuullisuutta.

Kasvavaa osaamista ja tietotaitoa kaivataan myös siinä, miten palvelumuotoilua tehdään muotikaupassa ja kuinka sosiaalinen media valjastetaan kauppaa vauhdittavaksi markkinointikanavaksi.

Fashion Finland ja koulutuskeskus Careeria kouluttavat jälleen yhteistyössä muodin myyntispesialisteja. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty koulutus keräsi suursuosion ja antoi konkarikauppiaille merkittävää lisätehoa omaan yritystoimintaan.

Seuraava koulutus alkaa helmikuussa 2022. Ilmoittautuminen on auki 26.12.2021 asti.


Kenelle koulutus on suunnattu?

Sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään tulevaisuuden muotikauppaa ja syventämään taitojasi muodin myynnin uusimmista trendeistä aikana, jolloin kaupankäynti on entistä monikanavaisempaa ja kansainvälisempää. Haluat saada uusia työkaluja yritystoimintasi harjoittamiseksi, urasi edistämiseksi tai myyntityösi kehittämiseksi, ja antaa asiakkaillesi entistäkin upeampia elämyksiä myymälässä ja verkossa. Haluat työskennellä monipuolisesti muodin myynnin ja markkinoinnin tehtävissä, pidät haasteista ja innostut uuden oppimisesta.

Koulutus sopii sinulle, jolla on jo kokemusta muodin myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, ja haluat nyt vahvistaa ammattitaitoasi – kenties hankkimalla kaupallisen tutkinnon nykyisen osaamisesi tueksi.

Koulutus sopii myös vasta-alkajille – kenties sinulle, joka on äskettäin hypännyt muotialalle. Koulutukseen osallistuvalla tulisi olla kuitenkin jo valmiina muotialan työpaikka tai oma yritys, jossa hän voi suorittaa näyttönsä.


Mitä koulutus sisältää?

Koulutus koostuu webinaareista, lähiopetuspäivistä sekä teoriaopinnoista verkossa ja oppimistehtävistä. Koulutuksen aikana suoritetaan neljä tutkinnon osaa, jotka antavat sinulle kattavan tietotaidon muodin myynnin, stailauksen, markkinoinnin ja palvelumuotoilun osa-alueilta:

Myynti 30 osp
Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto 30 osp
Palvelumuotoilu 15 osp
Huippuosaaja 15 osp

Tässä osatutkinnossa suoritat siis yhteensä 90 osaamispistettä.

Koulutus on mahdollista suorittaa päivätyön rinnalla. Suurin osa opinnoista on työssäoppimista omalla työpaikallasi, ja esimerkiksi webinaarit järjestetään noin kolmen viikon välein. Jokaiselle opiskelijalle räätälöidään henkilökohtainen oman osaamisen kehittämisen suunnitelma, jossa suunnitellaan tarkemmat aikataulut työssäoppimiseen.

Tutkinnon osat suoritetaan näyttönä, jolloin näytät käytännön työtehtäviäsi tekemällä, miten hyvin olet saavuttanut tutkinnon perusteissa määritellyn keskeisen ammattitaidon ja osaamisen.


Mitä koulutus maksaa?

Koulutus on sinulle maksutonta. Koulutukseen kuuluu kaksi lähiopetuspäivää Fashion Center-koulutuskeskuksessa Vantaalla, ja näistä opiskelupäivistä mahdollisesti syntyvät matka-, ruokailu- ja majoituskulut jokainen opiskelija kustantaa itse.


Miten koulutukseen haetaan ja mistä saan lisätietoa?

Koulutuksen haku on nyt käynnissä. Careeria on hakijoihin yhteydessä viikon sisällä hakemuksen saapumisesta, käy hakijoiden kanssa läpi koulutuksen suorittamisen edellytykset ja tekee opiskelijavalinnat haastatteluiden perusteella.

Hakuaika kestää 26. joulukuuta 2021 asti, ja koulutus alkaa helmikuussa 2022.


Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.


Lisätietoa koulutuksesta antaa:

Mia Blanc
P. 040 676 2350
mia.blanc@careeria.fi

Kuva Leena Aro

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Viestintäpäällikkö Ida Rantala | ida.rantala@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Sisällöntuottaja Liina Haanmäki | liina.haanmaki@fafi.fi


Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.