Suomalaisen muotialan yhteisö ja oma media Fashion Finland etsii kirjoitustaitoista työharjoittelijaa.


Harjoittelija pääsee oppimaan verkkojulkaisun ja lehden tekemistä ammattilaistiimin johdolla ja saa mahdollisuuden kehittää osaamistaan tekstintuottajana monipuolisissa sisällöntuotannon tehtävissä.

Hakemamme henkilö on palavasti kiinnostunut muodin maailmasta, muotikaupan ilmiöistä ja muodista liiketoimintana. Jos olet oma-aloitteinen ja osaava kirjoittaja sekä halukas kehittämään journalistisia taitojasi, tervetuloa harjoitteluun ja oppimaan!

Pyydämme sinua lähettämään lyhyen kuvauksen itsestäsi, CV:n sekä juttunäytteen sähköpostitse osoitteeseen ida.rantala@fafi.fi. Voit lähettää joko olemassaolevia kirjoitusnäytteitä tai kirjoittaa oman uutistekstin valitsemastasi ajankohtaisesta muotiaiheesta.

Harjoittelun kesto on vähintään kolme kuukautta. Viikkotuntimäärästä ja palkkiosta neuvotellaan hakijakohtaisesti. Työtä voi tehdä etänä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Fashion Finland on suomalaisen muotialan yhteisö, tietokanava ja oma media, joka pyrkii kasvattamaan muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan muotikauppojen ja -kauppiaiden liiketoimintaa sekä edistämään alan yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa.


Kuva Leena Aro

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.