VIMMAn ja R-Collectionin yhteistyömallisto on täynnä väriä ja kuvioita

Uusi ja perinteinen kohtaavat näyttävästi, kun 9-vuotias VIMMA ja 40-vuotias R-Collection ovat yhdistäneet osaamisensa. Yhteistyön tuloksena syntynyt VIMMA x R-Collection -erikoismallisto leikittelee rohkeasti väreillä ja kuvioilla.

Kokoelma sisältää VIMMAn ja R-Collectionin mallistojen menestystuotteet ja suosikit uusissa kuoseissa. Lapin luonnosta inspiraationsa saaneen malliston kuosit on suunnitellut taiteen ja muotoilualan moniosaaja Linda Linko. Malliston vaatteet on valmistettu Suomessa ja Virossa.

VIMMA x R-Collection -malliston tuotteet ovat myynnissä molempien brändien myymälöissä ja verkkokaupassa.

Stockmann myy ikonisen Helsingin keskustan tavaratalokiinteistönsä Kevalle

Stockmann on yrityssaneerausohjelmansa mukaisesti sopinut Helsingin keskustassa sijaitsevan tavaratalokiinteistönsä myymisestä työeläkevakuuttaja Kevalle. Kaupan arvo on 400 miljoonaa euroa.

Stockmann jatkaa tavaratalotoimintaansa koko kiinteistössä pitkäaikaisella takaisinvuokraussopimuksella, joka tehdään uuden omistajan kanssa. Vuokrasopimukset Stockmannin vuokralaisten kanssa jatkuvat nykyisellä konseptilla.

”Olemme tyytyväisiä, että kiinteistölle löytyi vakaa ja luotettava kotimainen omistaja. Helsingin keskustan tavaratalo on ikoninen, ja sillä on erinomainen sijainti, mikä edesauttoi kiinteistön myyntiä”, sanoo Stockmannin toimitusjohtaja Jari Latvanen tiedotteessa.

Helsingin keskustan tavaratalon on piirtänyt arkkitehti Sigurd Frosterus. Alkuperäinen rakennus valmistui vuonna 1930, ja sitä on sen jälkeen laajennettu useaan otteeseen. Nykyisen tavaratalon vuokrattava kokonaispinta-ala on noin 51 500 neliömetriä.

Mert Otsamon luomus esillä maailman ensimmäisellä digitaalisella muotiviikolla

Muotiviikot päättyvät tänä vuonna historian ensimmäiseen digitaaliseen muotiviikkoon, joka järjestetään Decentraland-nimisessä 3D-pelimaailmassa 24.–28. maaliskuuta.

Dolce & Gabbanan, Elie Saabin, Tommy Hilfigerin ja muiden luksusmerkkien digitaalisten mallistojen lisäksi metaversumin muotiviikolla nähdään myös suomalaisen muodin uranuurtaja Mert Otsamon luomus Meta Jacket. Takki puetaan päälle lisätodellisuuden avulla, ja sitä voidaan käyttää pelimaailmassa avatar-pelihahmon vaatteena.

Mert Otsamon Meta Jacket on myynnissä osoitteessa DressX.com. Decentralandin muotiviikolle pääsee osallistumaan maksutta.


Kuvat brändit, Joakim Honkasalo / Unsplash ja Mert Otsamo

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.