House of Wilow’n uudessa pienmallistossa rouhea katutaide kohtaa ylellisen silkin

Suomalaisen, vastuulliseen vaatetuotantoon keskittyvän House of Wilow’n perjantaina lanseerattavan Art On Fashion -malliston tuotteet ovat kirjaimellisesti kuin taideteoksia. Uuden malliston kuosi on nimittäin Pohjois-Irlannista kotoisin olevan taiteilija Stiofán Gregon suunnittelema. Gregon katutaidetta muistuttava rouhea tyyli on saanut vastaparikseen kirsikankukkien tavoin loistavan lempeän värimaailman, ja taide on painettu ylelliselle silkille. 

Art On Fashion -mallistoon kuuluu kimonotakki, kaftaani, pitkä paitamekko ja hiuspanta, jotka kaikki on valmistettu vastuullisesta italialaisesta silkistä. Pienen malliston tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

Balmuir avasi liikkeen Helsinki-Vantaan lentokentälle

Lentomatkustajat ovat tainneet ihastua Balmuiriin. Suomalainen lifestyle-brändi Balmuir on nimittäin avannut jo neljännen kivijalkamyymälänsä, ja se sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Uusi konseptiliike on uusi myös myymäläilmeeltään. Myös Balmuirin muiden liikkeiden sisustus tullaan päivittämään myöhemmin. Lentokentän-liikkeen valikoima on suunniteltu erityisesti matkustamiseen, mutta sesisältää myös valikoituja klassikkotuotteita ja mallistouutuuksia.​​​​​​​

Balmuir Concept Store Helsinki Airport palvelee sekä kotimaahan että ulkomaille suuntaavia matkustajia. Liike sijaitsee lentoaseman turvatarkastuksen jälkeisellä lähtöporttialueella portin 28 tuntumassa.

Marimekko on Helsinki Priden pääyhteistyökumppani 

Tämän vuoden Helsinki Priden pääyhteistyökumppani on Marimekko. Sen kunniaksi Marimekko on suunnitellut pienmalliston, johon sisältyy kaksi t-paitaa, kangaskassi ja sukat. Rajoitetun ajan saatavilla olevassa mallistossa nähdään uusi moderni fuusiokuvio, jossa yhdistyy kaksi designtalon ikonista kuosia – Unikko ja Sateenkaari, molemmat Maija Isolan suunnittelemia. 

Pride-malliston tuotosta osa lahjoitetaan Helsinki Pride -yhteisölle. Lisäksi Marimekko juhlistaa Pride-viikkoa eri tavoin ympäri Helsinkiä muun muassa jakamalla ylijäämäkankaasta valmistettuja istuinalustoja Pride-kulkueeseen osallistujille Kauppatorilla.

Helsinki Pride -viikko alkaa 26. kesäkuuta ja päättyy 3. heinäkuuta.


Kuvat Olga Poppius-Grego / House of Wilow, Balmuir ja Marimekko

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.