Mall of Triplaan tulee uusia muotiyrityksiä. Puolalaisyritys avaa Suomeen viisi brändimyymälää lokakuussa. Työtä on tarjolla sadalle suomalaiselle.


Pian Pasilaan avautuva Mall of Tripla houkuttelee Suomeen uusia muotiyrittäjiä. Puolalainen tekstiilialan perheyritys LPP Group avaa Triplaan Reserved, Cropp, House, MOHITO ja Sinsay -brändeilleen omat myymälät, joiden kokonaispinta-ala valtaa kauppakeskuksesta yli 6500 neliömetriä.

Perheyritys vastaa koko tuotantonsa suunnittelutyöstä itse. Vaatteista 65 prosenttia valmistetaan Puolassa. Puolalaisyritys pyrkii eri vaatemerkkiensä avulla myymään muotia eri ikäisille ja tyylisille kuluttajaryhmille.

Konsernin lippulaivabrändinä toimii Reserved (kuvassa), jonka mallistoissa näkyvät kansainväliset katu- ja näytösmuodin trendit. MOHITO palvelee klassisempaa pukeutumista arvostavaa naiskuluttajaa ja Cropp musiikista, urheilusta ja katutaiteesta inspiroituvaa nuorta aikuista. House ja Sinsay on suunnattu nuoremmille somenatiiveille, joita puhutellaan viimeisimpien trendien ja huokeamman hintatason keinoin.

LPP Groupilla on 1700 myymälää ja 25 000 työntekijää yli 20 maassa. Viiteen Suomeen avattavaan brändimyymälään yritys palkkasi 100 työntekijää henkilöstöpalveluyritys Baronan kautta. LPP Group Finlandin toimitusjohtaja Kaidi Kaskin mukaan uusia työntekijöitä on koulutettu Puolassa, Virossa ja Iso-Britanniassa.


Teksti Ida Rantala Kuva LPP Group

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.