Tosi-tv-klassikko Muodin huipulle palaa MTV:lle ensi vuoden helmikuussa.

Suosittu tosi-tv-ohjelma Muodin huipulle palaa helmikuussa MTV:lle nostamaan uuden tähden muotimaailman taivaalle. Intensiivisten haasteiden edessä kilpailevat ja taitojaan kehittävät kymmenen nuorta muotisuunnittelijaa.

Ohjelman vakiotuomarina toimii Fashion Finlandin liiketoimintajohtaja ja päätoimittaja Sami Sykkö.

”Mukana on todella lahjakkaita kilpailijoita. Heidän asunsa olivat kerta toisensa jälkeen niin mainioita, yllättäviä ja kiinnostavia, että tuomaritkin olivat kovilla, kun piti päättää, ketkä pääsevät kisassa eteenpäin”, Sykkö kertoo.

Ohjelman juontajana ja toisena vakiotuomarina toimii sosiaalisen median vaikuttaja Miisa Grekov. Kilpailijoita mentoroi Hedvig-muotimerkin perustaja, vaatesuunnittelija Sofia Järnefelt. Vierailevina tuomareina nähdään muun muassa muotisuunnittelijat Mert OtsamoKatri Niskanen ja Teemu Muurimäki

Ohjelman pääyhteistyökumppani on Stockmann. Finaalijakso kuvataan legendaarisen tavaratalon tiloissa, ja kilpailun voittaja saa mallistonsa myyntiin Stockmannin Helsingin tavarataloon syksyllä 2023.

”Pääyhteistyökumppanina toimiminen on meille erittäin mieluisaa ja luontevaa.

Muotitalo Stockmann on pukenut suomalaisia jo 160 vuotta, ja suomalaisen designin tukeminen ollut meille aina tärkeää”, Stockmannin naisten muodin kategoriajohtaja Maiju Niskanen sanoo.

Muodin huipulle perustuu amerikkalaiseen Project Runway -tosi-tv-ohjelmaan, jota on esitetty Yhdysvalloissa vuodesta 2004 lähtien. Suomalaisen version ensimmäinen ja toinen tuotantokausi esitettiin vuosina 2009–2011.

Muodin huipulle 2. helmikuuta alkaen MTV:llä.

Kuva MTV

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.