Fashion Finland tiedotti viime viikolla merkittävästä muotialan kasvua ja kehitystä tukevasta hankkeestaan. Kaksivuotisen Muotikaupan muodonmuutos -hankkeen avulla muotikaupoille luodaan neuvonta- ja ohjauspalvelut esimerkiksi yritysten liiketoiminnan kasvua, digitaalista kehitystä, kansainvälistymistä ja vastuullisuuden edistämistä varten.

Hämeen ELY-keskuksen ja Euroopan sosiaalirahaston tukema hanke keskittyy auttamaan eteläsuomalaisia muotikauppoja ja pyrkii luomaan alueelle myös uusia työpaikkoja. Etelä-Suomeen keskittyvän pilottihankkeen jälkeen neuvontapalvelut tullaan laajentamaan koko Suomeen. Neuvontapalvelut ovat yrityksille maksuttomat.

Aloitamme kuuntelemalla muotialan osaajia tekemällä kartoituksen, jonka avulla saamme tietää, millaista apua ja palveluita muotikaupassa kaikkein kipeimmin tarvitaan. Kyselyyn voivat vastata kaikki suomalaiset muotikauppiaat, alan yrittäjät ja organisaatioiden edustajat.

Kyselyn vastaukset käsittelemme luottamuksellisesti ja anonyymisti. Niitä käytetään vain hankkeen kehittämiseen.

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme viisi Fashion Finlandin muotilehden vuosikertaa. Vastausaikaa on sunnuntaihin 29.8.2021 klo 23:59 asti.

Kiitos ajastasi ja yhteistyöstä!

Vastaa kyselyyn

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.