Finimalism kutsuu suunnittelijoita ja yrityksiä mukaan media- ja verkostoitumistapahtumaansa Brysselissä New European Bauhaus Festival -viikolla huhtikuussa.

New European Bauhaus on Euroopan komission aloite, joka tuo Euroopan vihreän kehityksen European Green Deal -ohjelmaan kulttuurisen ja luovan ulottuvuuden. NEB Festival järjestetään Brysselissä 9.–14.4.2024, ja osallistujissa on niin EU:n päätöksentekijöitä kuin kestävän suunnittelun edelläkävijöitä kaikkialta Euroopasta. Finimalism osallistuu festivaalin viralliseen ohjelmaan Finimalize this! -työpajalla ja on mukana järjestämässä kiinnostavia tilaisuuksia festivaaliviikon aikana.

Miten ja miksi mukaan?

Osallistujille on tarjolla viikon aikana Finimalismin järjestämä aamutilaisuus kansainväliselle medialle sekä muita verkostoitumismahdollisuuksia niin kotimaisen kuin kansainvälisen yleisön parissa. Mediatilaisuudessa osallistujat pääsevät haastateltavaksi ja nostamaan esille ajankohtaista suomalaista osaamista. Finimalism-tapahtumat ajoittuvat keskiviikosta perjantaihin, 10.–12. huhtikuuta.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä, joten toimi nopeasti! Lähetä sähköpostitse vapaamuotoinen alustava kiinnostuksen ilmaisu osoitteeseen hello@finimalism.fi, ja saat vastausviestissä tarkat kuvaukset Finimalismin tarjoamista tilaisuuksista osallistujille, mukaan lukien erittelyt eri vaihtoehtojen hinnoista, sekä käytännön ohjeet ilmoittautumiseen.

Finimalism pidättää oikeuden valita mukaan lähtevät. Valintakriteerinä on kestävyyteen sitoutumisen  lisäksi joukon monipuolisuus. Mukaan toivotaan niin arkkitehtuurin, muotoilun, muodin kuin esimerkiksi materiaali-innovaatioiden huipputekijöitä.

Mikä Finimalism?

Finimalism on Archinfon, Fashion Finlandin ja Finnish Design Infon yhteishanke, jonka tavoitteena on vahvistaa suomalaisen arkkitehtuurin, muodin ja muotoilun kansainvälistä profiilia kestävien ratkaisujen tuottajana. Hanketta rahoittaa EU:n kulttuuri- ja luovien alojen rakennetuki.

Save the date: Finimalize this! New European Bauhaus -festivaalilla

Finimalize this! -työpaja kutsuu puhujat ja kuulijat pohtimaan aiheita, jotka liittyvät jokapäiväiseen elämäämme: mitä pidämme itsestäänselvyytenä ja millä on potentiaalia olla enemmän. Huhtikuun 11. päivä järjestettävässä live-työpajassa suunnittelijat ja yleisö pääsevät tarkastelemaan arjen ympäristöjä uusin silmin – ja finimalisoimaan ne. Merkkaa päivä kalenteriin!

Finimalism-hankkeen järjestämät tilaisuudet Brysselissä julkistetaan kokonaisuudessaan lähempänä NEB-festivaalin ajankohtaa – pysy kuulolla!

Teksti Finimalism
Kuva Museokuva / Designmuseo

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.