Fashion Finland järjestää jäsenyrityksilleen ainutlaatuisen muodin myynninedistämispahtuman ja tarjoaa osallistujille suuren näkyvyyden mediakanavissaan. Ilmoittaudu mukaan – se vie vain minuutin!

Mitä?

Muotipippalot on myynninedistämistapahtuma, etukampanja ja tyyliviikonloppu. Sen tarkoituksena on vauhdittaa muotikauppaa ja kannustaa asiakkaita vierailemaan paikallisissa kivijalkaliikkeissä.

Missä?

Muotipippaloita vietetään ympäri Suomen Fashion Finlandin jäsenyritysten kivijalkamyymälöissä ja verkkokaupoissa.

Milloin?

Muotipippalot-kampanja kestää torstaista lauantaihin 31.3.–2.4.

Miten?

Kukin Muotipippaloihin osallistuva yritys saa toteuttaa kampanjaa parhaaksi katsomallaan tavalla. Tyyliviikonlopun aikana kauppa voi tarjota asiakkailleen esimerkiksi alennusta valikoimasta, virvokkeita tai pientä naposteltavaa, stailauspalvelua tai yllätyslahjan ostoksen yhteydessä. Liikkeessä voi olla jokin ohjelmanumero, teema, kilpailu tai arvonta – tai useita etuja ja vaihtuvia ohjelmanumeroita eri päivinä.

Kampanjamateriaali

Fashion Finland tarjoaa tapahtumaan ilmoittautuneille muotiyrityksille ilmaisen kampanjamateriaalin. 

Kampanjan kuvituksen on tehnyt palkittu kuvittaja Matti Pikkujämsä, jonka työt tunnetaan muun muassa monien kirjojen ja Helsingin Sanomien sivuilta.

Kampanjamateriaali toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse. Materiaalia voi käyttää myymälässä, verkkokaupassa ja sosiaalisen median kanavissa. Hyödynnä materiaalia luovasti ja vapaasti – tee mainosesitteitä, luo tapahtuma Facebookiin, lisää banneri verkkokauppasi etusivulle tai tulosta juliste myymäläsi ikkunaan.

Näin osallistut

Muotipippalot on Fashion Finlandin jäsenyrityksille suunnattu etu, johon voivat osallistua kivijalkakaupat ja verkkokaupat. Osallistuminen on maksutonta, mutta kampanjaetujen aiheuttamista mahdollisista kuluista vastaa kukin yritys itse.

Jos et vielä ole Fashion Finlandin jäsen, liity yhteisöömme – saat huippuedut käyttöösi ja pääset osallistumaan Muotipippaloihin nyt ja jatkossa.

Fashion Finlandin jäsen, ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 25.3.

Fashion Finland julkaisee maanantaina 28.3. tiedon kampanjassa mukana olevista muotikaupoista ja näiden kampanjaeduista fafi.fi-verkkomediassa, sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeessä.

Kysymyksiä jäsenyyteen tai kampanjaan liittyen? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen fafi@fafi.fi.Kuva Matti Pikkujämsä

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Sisältöpäällikkö Johanna Rämö | johanna.ramo@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.