Fashion Finland järjestää toista kertaa Fashion Gala Dinner + Awards -muotigaalan syyskuun 16. päivä. Palkinnoista päättävällä tuomaristolla on arvovaltaa, näkemystä ja kokemusta – muodista, muotikaupasta ja elämästä. Tuomaristossa ovat edustettuina kivijalkakaupat, kulttuuri, media ja päättäjät.

Fashion Finland järjestää 16. syyskuuta ainutlaatuisen gaalaillallisen Scandic Grand Central -hotellin tiloissa Helsingissä. Tilaisuudessa nautitaan upeasta illallisesta ja unohtumattomista ohjelmanumeroista sekä jaetaan palkinnot muotialan parhaille tekijöille, ideoille ja vaikuttajille.

Suomen parhaan muotikaupan valitsevat kuluttajat ympäri Suomea, mutta seuraavissa kategorioissa voittajat päättää tuomaristo: paras markkinointiteko, paras vastuullisuusteko, paras muotielämys ja paras muotivaikuttaja.

Tänä vuonna gaalan arvovaltainen tuomaristo koostuu kahdeksasta jäsenestä:

Jorma Uotinen

Professori ja tanssitaiteen legenda Jorma Uuotinen on maamme tunnetuimpia kulttuurialan vaikuttajia ja tekijöitä – ja suuren yleisön rakastama televisiotähti. Hän on myös suomalainen tyyli-ikoni.

Nasima Razmyar

Kokenut poliitikko on nykyisin Helsingin apulaispormestari. Nasima Razmyar on syntynyt Afganistanissa. Hänet on valittu aiemmin vuoden pakolaisnaiseksi, kansanedustajaksi ja Helsingin kaupunginvaltuutetuksi. Apulaispormestarina hänen alueitaan ovat kasvatus ja koulutus.

Anni Hautala

Anni Hautala on Suomen suosituimpia radioääniä, ja viime vuosina hän on laajentanut uraansa myös televisioon ja Helsingin Sanomien kolumnistiksi. Hautala on myös suuri suosikki sosiaalisessa mediassa, jossa häntä seuraa 225 000 ihmistä.

Marjut Rahkola VIMMA

Marjut Rahkola on VIMMA-vaatemerkin perustaja. Vajaassa vuosikymmenessä Rahkola on onnistunut luomaan merkistään näkyvän ja tunnetun brändin, jonka valikoima on laajentunut lastenvaatteista myös aikuisten vaatteisiin. VIMMA tunnetaan printeistään sekä kotimaassa ja Baltiassa tapahtuvasta tuotannostaan. Ennen vaateyritystään Rahkola toimi kätilönä, ja hänellä on kuusi lasta.

Elina Björklund REIMA

Elina Björklund on suomalaisen lastenvaatebrändi Reiman toimitusjohtaja. Reima on kulkenut lastenpukeutumisen kärjessä tarjoamalla myös teknisesti uudenlaisia materiaaleja. Ennen uraansa vaatetusbisneksessä Björklund toimi analyytikkona mm. Meritassa ja KOPissa sekä kehitysjohtajana Iittalassa ja Fiskarsissa. Hän on myös Marimekon hallituksen jäsen.  

Ella Kanninen 

Ella Kanninen on rakastettu tv-juontaja, kirjailija ja suosittujen matkailuohjelmien tekijä. Lisäksi Kanninen on kirjoittanut useita kirjoja. Ella Kanninen tunnetaan myös elegantista tyylistään. 

Esko Eerikäinen

Mediaa edustaa raadissa myös Esko Eerikäinen, joka vetää Suomen suosituinta iltapäiväohjelmaa Radio Nova -kanavalla. Eerikäinen on myös juontanut televisiossa. Hän on entinen Scandinavian Hunks -ryhmän esiintyjä ja Vuoden mies -kisan ensimmäinen perintöprinssi vuodelta 1998. Eerikäinen on hyvin kiinnostunut pukeutumisesta ja tehnyt vaikutuksen tyylillään – muun muassa esiintymällä media-alan gaaloissa kiltti yllään.

Matti Ratsula

Toimitusjohtaja Matti Ratsulan johtama Ratsula on Suomen toiseksi suurin yksityinen vaatekauppa. Ratsula valittiin Suomen parhaaksi muotikaupaksi Fashion Finlandin maanlaajuisessa äänestyksessä keväällä 2020. Ratsula on perheyritys neljännessä polvessa. Porissa sijaitseva liike on kasvanut muodin tavarataloksi. Se on yksi Suomen tunnetuimmista muodin kivijalkakaupoista.


Fashion Gala Dinner + Awards 2022 -palkintoehdokkaat julkaistaan fafi.fissä elo-syyskuun aikana.Tilaisuutta tukemassa:

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.