I love me -messujen muodin ammattilaisseminaarin ensimmäiset julkistetut puhujat kertovat yleisölle alan tuoreen menestystarinan taustat.

Tätä ei kannata missata – ensi syksyn I love me -messujen yhteydessä järjestetään tapahtuman historian ensimmäinen muodin ammattilaisseminaari!

I love me on Pohjoismaiden suurin muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin messutapahtuma. Fashion Finland tuottaa messuille muotialan seminaarin, joka järjestetään klo 12–15 messujen avauspäivänä perjantaina 29. marraskuuta 2024.

Seminaarissa kuullaan innostavia puheenvuoroja, opettavaisia yritystarinoita ja näkemyksellisiä keskusteluja.

Ensimmäisenä puhujakaksikkona julkistetaan Kalle ja Minna Gummerus VIBAe Shoesilta.

Helsinkiläis-malibulainen VIBAe Shoes on viime vuoden suomalainen muodin menestystarina kansainvälisillä markkinoilla. Kalle ja Minna Gummerus kertovat, miten maailman mukavimmat kengät ovat luoneet huimaa kasvua digitaalisen markkinoinnin ja myynnin innovaatioiden avulla. Vai ehkä kyse on vain hyvästä vibasta?

Ilmoittautuminen I love me -messujen maksuttomaan muodin ammattilaisseminaariin on nyt käynnissä – varmista paikkasi yleisössä!


Haluatko näytteilleasettajaksi I love me -messujen uudelle muodin alueelle? Osastopaikat ja mediapaketit nyt Fashion Finlandin jäsenyrityksille -10 %. Etu on voimassa 29.2.2024 asti.

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.