Tarjolla tehokkaat ja edulliset neliöt muotikaupan keskittymässä.


Oletko muotialan yrittäjä? Tarvitsetko yrityksellesi toimitilat? Nyt muotiyrittäjälle on tarjolla timanttinen tila Fashion Centerissä, muotikaupan keskittymässä, jossa toimii vaatteita, alusvaatteita, asusteita ja kenkiä myyviä muodinalan agentteja ja maahantuojia.

Aloitetaan sijainnista. Parempaa on vaikea kuvitella: vieressä on Vehkala-niminen junapysäkki, ja lentokentälle on vain kymmenen minuutin matka junalla tai autolla.

Sitten toiminnasta. Fashion Centerissä järjestetään myyntiä edistäviä tapahtumia, tilaisuuksia ja myyntipäiviä useita kertoja vuodessa. Silloin paikalle saapuu muotikauppiaita ympäri maan. Kuluttajille järjestetään ystävämyynnit neljä kertaa vuodessa. Ja tapahtumien markkinointi hoidetaan talon puolesta.

Fashion Centerissä yrityksesi pääsee myös nauttimaan synergiasta, sillä saman katon alla on lähes 60 saman alan yritystä. Ja kun muotikauppiaat keskittävät ostojaan Fashion Centeriin, agenttien ja maahantuojien ei tarvitse vuokrata väliaikaisia näyttelytiloja mallistoilleen mistään muualta.

Fashion Finlandin vuokraama 26 neliön valoisa ja tyylikäs tila sopii myyntipaikaksi ja näyttelytilaksi myös esimeriksi kahdelle yritykselle, jotka haluavat jakaa tilan ja kulut. Fashion Centeristä löytyvät myös hyvät neuvottelutilat sekä nettikauppaan tarvittavien tuotekuvien studio.

Lisäksi Fashion Centerissä on järjestetty mallistoillenne ja tavaroillenne vastaanotto. Fashion Finlandin vuokraaman tilan vuokra on 675 euroa kuukaudessa.

Yhteydenotot ja lisätiedustelut Fashion Finland / Aino Kuusava 0400-457725 tai aino.kuusava@fafi.fi


Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.