TRE Design Outlet
Helsinki

Useita kotimaisia brändejä myyvä lifestyle -kauppa TRE avasi outletin kesä-heinäkuuksi Helsingin Forumiin. Myynnissä on rajoitettu erä yli 70 suomalaisen design- ja lifestylebrändin tuotteita jopa 70 prosentin alennuksin. Valikoima käsittää muotia, laukkuja, koruja, paperitavaraa, sisustustuotteita, lastenvaatteita ja -asusteita, mattoja sekä vilttejä.

Lue lisää täältä.

***

Marimekko Outlet
Helsinki, Kitee, Oulu, Humppila, Kyyjärvi, Vantaa, Heinola, Lempäälä, Rovaniemi, Juva, Virrat, Sulkava

Marimekolla on kesäkarnevaalit outlet-kylissään, joissa muotia, asusteita ja kodin tekstiileja myydään tasahinnoin. Useammassa kylässä vierailevan kannattaa hyödyntää kesäpassia, joka tuo tuntuvia alennuksia outlet-hintojen jatkeeksi. Brändin 12 outlet-myymälää palvelevat läpi kesän.

Lue lisää täältä.

***

Zsar Outlet Village
Vaalimaa

Vaalimaalle loppuvuodesta 2018 auennut Suomen ensimmäinen outlet-kylä edustaa muodin, kodin ja kauneuden kansainvälisiä huippumerkkejä. Valikoimaa myydään 30 – 70 prosenttia normaalihintoja edullisemmin. Myymälöiden lisäksi Zsarista löytää ravintola- ja kahvilatarjontaa, taidegallerian, viinibaarin sekä lukuisia tapahtumia ja esityksiä pitkin kesää.

Lue lisää täältä.

***

Relove
Helsinki

Helsinkiläiset hurmannut kirpputori- ja kahvilakonsepti Relove on kotimaassa lomaa viettävän ja pääkaupunkiseudulle reissaavan pakollinen piipahduspaikka. Siisti miljöö ja laadukas valikoima ovat nostaneet Reloven Suomen kirpputoriskenen kärkeen. Fredrikinkadulle avautunut terassi kutsuu viihtymään luonnonmukaisten kahvilaherkkujen tai brunssin merkeissä. Reloven löydät Fredalta ja Töölöstä.

Lue lisää täältä.

***

Hietsun kirppis
Helsinki

Helsingin suurin ulkoilmakirppis löytyy Hietaniemestä. Hyvällä säällä Hietsu vetää aarteenetsijöitä puoleensa tungokseen asti. Valikoima vaihtelee ajankohtaisista trendituotteista vanhan ajan tavaraan ja aitoon vintageen. Kahvila- ja ravintolakeskittymänä nykyisin palveleva Hietalahden kauppahalli on oivallinen pysähdyspaikka kirppiskävijöille ja löytyy aivan Hietsun torin kyljestä.

Lue lisää täältä.

***

Nanso Outlet
Hämeenlinna, Hamina, Nokia, Vantaa

Nansoa ja Vogueta myyvistä Nanso Outlet -tehtaanmyymälöistä löydät tarjoustuotteita ja poistoeriä aiemmista mallistoista. Valikoima kattaa minimalistisia ja ajattomia käyttövaatteita, kankaita sekä kodin tekstiilejä.

Lue lisää täältä.

***

Stadium Outlet
Joensuu, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Vaasa, Lappeenranta, Raisio, Tampere, Oulu, Pori, Vantaa, Espoo

Urheilumuodin ystävien sopii poiketa Stadium Outlet -konseptimyymälöissä, jotka käsittävät kymmeniä tunnettuja urheilumuodin tuotemerkkejä. Stadium Outleteilla on Stadium-konsernin sisällä erillinen organisaatio ja omat, isoja myyntieriä hankkivat sisäänostajat. 12 urheilumyymälää palvelevat eri puolilla Suomea.

Lue lisää täältä.

***

Luhta Outlet
Lappeenranta, Lahti, Tampere, Oulu, Helsinki, Vantaa

Luhta Outlet myy Luhta-konsernin vaatteita ja Luhta Home -sisustustavaroita. Luhdan pääkonttorin yhteydessä Lahdessa sijaitsee yrityksen suurin ja uusin outlet sekä maisemakahvio ja historiikkinäyttely yrityksen alkutaipaleelta.

Lue lisää täältä.

***

Fashion Center Outlet
Vantaa

Vantaalla sijaitseva Fashion Center Outlet myy kansainvälisten vaate-, kenkä- ja asustemerkkien mallikappaleita, varastolöytöjä ja erikoiseriä. Täällä on helppo tutustua uusiin merkkeihin kymmenien brändien valikoimasta. Fashion Center Outlet on kiinni heinäkuun, mutta palvelee jälleen loppukesästä lomaansa viettäviä.

Lue lisää täältä.

Teksti Ida Rantala Kuva Prudence Earl

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.