Italialainen olutmerkki Peroni etsii Suomen ensimmäistä tyylilähettilästä.

Italialaiset tunnetaan eleganssistaan, ja nyt italialainen Peroni etsii Suomen ensimmäistä tyylilähettilästä Instagramissa toteutettavassa rekrytointikampanjassaan. Sosiaalisen median myötä jokainen voi kertoa tyylistään. Peronin rekrytointi nostaa esiin suomalaista tyylitajua ja rohkeutta pukeutua omalla tavalla.

– Suomalaiset ovat vaatimatonta kansaa, mutta tyylikkyyttä meiltä löytyy odotettua enemmän. Rekrytoinnilla haluamme nostaa suomalaisten tyyliä esille myös kansainvälisesti, toteaa Peronin Suomen brändijohtaja Sanna Kotomäki.

Peroni Style Ambassadoriksi voi hakea julkaisemalla kuvan tyylistään Instagramissa ja laittamalla mukaan hashtagin #peronifinland. Rekrytointi on käynnissä 9.6. saakka ja jatkuvasti päivittyvää Suomen tyylikkäimmän lähettilään hakua voi seurata Instagramissa myös hastagilla #peronifinland.

Muotiasiantuntijoista koostuva rekrytointitiimi valitsee Sami Sykön johdolla hakijoista Suomen ensimmäisen Peroni Style Ambassadorin 11.6. klo 15.30 ravintola Skönen after work -tilaisuudessa, jonne median edustajat ovat tervetulleita mukaan.

Suomen ensimmäinen tyylilähettiläs lähtee syksyllä Lontoon muotiviikoille hakemaan tyyliinsä inspiraatiota ja jakamaan muotiviikkon tyylikkäimpiä trendejä Peronin Style Ambassadorina.


S.p.A Birra Peroni on italialainen panimo, jonka Peronin perhe perusti vuonna 1846. Peroni-oluita myydään yli 70 maassa. Panimon omistaa nykyisin Asahi. Peronia kutsutaan maailman tyylikkäimmäksi olueksi.

Lähde mediatiedote Kuva Nigel Tadyanehondo

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.