Fashion Finland on julkaissut kesän 2021 lehtinumeronsa!

Entistä tuhdimpi, 55-sivuinen digilehti sisältää kannesta kanteen kiinnostavaa asiaa muodista, trendeistä, alan ihmisistä ja ilmiöistä. Ainutlaatuisen lukupaketin on päätoimittanut Fashion Finlandin päätoimittaja Sami Sykkö.

Kurkistetaan, mitä uusi lehti pitää sisällään!Komeita ansioita kansainvälisissä muotitaloissa kerännyt Jonathan Ingberg, 28, jätti muodin metropolit ja muutti perheensä lammastilalle Inkooseen. Nyt Ingberg tekee siellä uuden ajan huippumuotia ja kertoo Fashion Finlandille, mihin haluaisi brändinsä viedä.

Muotimaailmaa haluaa uudistaa myös konkarisuunnittelija Ritva Falla. Fashion Finlandin lehdessä hän kertoo, miksi hän päätti perustaa aivan uuden vaatebrändin – ja miksi hän haluaa olla muotimaailman Greta Thunberg.Kuinka pukeudut ja mistä ostat vaatteesi, ministeri Mika Lintilä?

Suomen elinkeinoministeri kertoo Fashion Finlandille tyylistään ja patistaa suomalaisia muotiyrittäjiä kehittämään verkkokauppaa – vaikka ei ole itse tilannut koskaan mitään netistä.


Lököilyasujen ja juhlavaatteiden uudet miksaukset.

Koronapandemia antoi tyylille siivet, ja mielikuvitus on kukkinut eristyksissä uudella tavalla. Lehden upean muotieditorialin on kuvannut valokuvaaja Marko Rantanen ja stailannut stylisti Milla Muurimäki.Koronavuosi seisautti monen muotibrändin myynnin, mutta joukkoon mahtuu myös voittajia. Lehdessä kerromme viidestä suomalaisesta vaatemerkistä, jotka takoivat kasvua jopa pandemian pyörteissä.

Entä miltä näyttää tulevaisuuden kauppakeskus? Siitä kertovat lehden sivuilla suomalaiset kauppakeskusjohtajat Kati Kiviniemi ja Aleksi Salminen.Muotialan konkari ja Luhdan uusi vastuullisuusjohtaja Tia Rantanen kertoo, kuinka päätyi töihin Lontooseen, New Yorkiin ja Sydneyyn – ja miltä tuntuu nyt palata kotiin Lahteen ja aloittaa uudessa pestissä Luhdalla.

Vastuullisuudesta puhuu lehdessä myös muun muassa muotisuunnittelija Rolf Ekroth, joka teki vaatemalliston oljesta yhdessä Fortumin kanssa ja julkaisee kesäkuussa sadetakkikokoelman Vallilalle.
Ja mitä olisi muotilehti ilman trendiraporttia? Kesän lehdessä sukelletaan syksyn muotiin ja esitellään seitsemän kiinnostavinta trendiä maailman tärkeimmiltä näytöslavoilta.Lehdessä kuullaan myös esimerkiksi 80 vuotta kenkäkauppaa käyneen Lipposen suvun vaiheikas tarina. Useista menestyvistä myymälöistä on nyt jäljellä agentuuri, mutta karjalainen evakkoperhe ei anna periksi.

Fashion Finlandin digitaalisen muotilehden sivuilla nähdään myös muun muassa muotisuunnittelija Sofia Järnefelt, laulaja Erika Vikman sekä Fashion Finlandin tuleva bloggaaja Meeri Koutaniemi.Fashion Finlandin muotilehti on jaettu yhteisömme jäsenille ja lehtitilaajille. Saat uuden muotilehden liittymällä jäseneksi täällä.

Mikäli olet jäsen tai tilaaja, etkä ole saanut lehteä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen fafi@fafi.fi.Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.