Fashion Finlandin yhteisö jatkaa kasvuaan – myös Louis Vuitton liittyi jäseneksi.


Fashion Finlandin jäsenmäärä on kasvanut yli kymmenen prosenttia tänä vuonna. Muotikaupan yhteisöön on liittynyt yli 20 uutta muotiyritystä ja useita henkilöjäseniä.

Toivotamme tervetulleeksi seuraavat yritykset: Louis Vuitton, Arela, Palmroth, Luxbag, Yaytrade, éN Hats, Mifuko, Nousu, Kiedo, Tuoriniemi, MOIMOI, Frank, Wulf & Supply, KOTO Designmarket, Meritta Bra, Ninyes, Kaino, Virkkukoukkunen, V.Valo ja Kumppanit, House of Horses sekä DPH Design Pukeutumishuone.

Koko pandemia-aikana mukaan on liittynyt 50 uutta muotiyritystä.

– Näyttää siltä, että Fashion Finland on todella ottanut paikkansa suomalaisen muotikaupan edistäjänä. Näin vaikeana aikana, jolloin muotikauppa on taistellut olemassaolostaan, meihin on liittynyt suuri määrä uusia jäseniä. Olemme siitä tavattoman iloisia. Se kertoo siitä, että muotikauppaa ja -kauppiaita yhdistävää toimijaa ja alan puolestapuhujaa todella tarvitaan, sanoo Fashion Finlandin liiketoimintajohtaja Sami Sykkö.

Fashion Finlandin pyrkimyksenä on kasvattaa muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukea alan liiketoimintamahdollisuuksia sekä edistää muotialan yhteistyötä ja rakentaa muodin kulttuuria Suomessa.

Mitä isompi yhteisö on, sitä enemmän vaikutusvaltaa meillä on. Liity sinäkin jäseneksi ja tutustu monipuolisiin jäsenpalveluihimme täällä.

Kuva Leena Aro

Fashion Finlandin toimitus
Päätoimittaja Sami Sykkö | sami.sykko@fafi.fi
Viestintäpäällikkö Ida Rantala | ida.rantala@fafi.fi
Sisällöntuottaja Rebekka Silvennoinen | rebekka.silvennoinen@fafi.fi


Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.