Muotikauppa kansainvälistyy ja kilpailu kovenee. Samalla kun asiakasymmärryksen ja digitaalisen markkinoinnin merkitys kasvavat, tuotteet ja palvelut tulee tarjota verkossa yhä vaivattomammin ja elämyksellisemmin.

Kovan kysynnän ja erinomaisen palautteen vuoksi Fashion Finland ja Pro Growth Consulting lanseeraavat uuden FAFI Sales Excellence -verkkokauppakoulutusohjelman tänä syksynä. Lokakuussa alkavan koulutuksen tavoitteena on kehittää suomalaisten muotikauppojen liiketoimintaa, kasvattaa myyntiä, auttaa muotiyrittäjiä vahvistamaan asiakassuhteitaan sekä tehostamaan markkinointiaan.

Koulutuksessa pureudutaan muun muassa digitaaliseen markkinointiin, asiakashankintaan sekä verkkokaupan kasvattamiseen asiantuntijaluentojen, case-esimerkkien ja yrityskohtaisen ohjauksen avulla.

FAFI Sales Excellence toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020, ja silloin koulutus sai erinomaiset arviot. Kokemuksia koulutuksesta pääset lukemaan täältä.

FAFI Sales Excellence pähkinänkuoressa

  • 12 puolen päivän mittaista koulutuspäivää ja yksi yrityskohtainen workshop, jossa yrityksellesi tehdään kasvusuunnitelma
  • Koulutus alkaa lokakuussa 2021 ja päättyy toukokuussa 2022
  • Lähikoulutuksen lisäksi koulutus sisältää etäoppimista ja tehtäviä, joilla viet liiketoimintaasi eteenpäin ja oppeja käytäntöön
  • Voit osallistua koulutuspäiviin etäyhteydellä tai paikan päällä Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien päässä
  • Kouluttajina ovat eri alojen asiantuntijat, vieraspuhujat esittelevät kiinnostavia tapausesimerkkejä muotialalta
  • Pääteemoina asiakasymmärrys kasvun lähteenä, myyntikanavien kehittäminen sekä markkinoinnin työvälineet ja tehostamisen keinotKoulutus on suunnattu suomalaisille muotiyrityksille, jotka tavoittelevat kasvua kotimaassa tai ulkomailla. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa, ja ELY tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumiskustannuksia 50 – 70 prosentin maksuosuudella yrityksen koosta riippuen seuraavasti:

  • alle 50 hengen yritys: 720 € + alv / osallistuja
  • 50 – 250 hengen yritys: 960 € + alv / osallistuja
  • yli 250 hengen yritys: 1200 € + alv / osallistujaHaku lokakuussa 2021 alkavaan koulutukseen on nyt käynnissä. Aloituspaikkoja on vain 20, joten ilmoittaudu ripeästi mukaan tai jätä yhteydenottopyyntösi, niin kerromme sinulle lisää.

Ilmoittaudu, lue lisää, tutustu kouluttajiin ja jätä yhteydenottopyyntösi tästä.Kuva Leena Aro

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.