Riisutuista kansimalleistaan huolimatta Fashion Finlandin muotilehden talvinumero ei jätä ketään kylmäksi.


Talven paljastavin muotilehti on täällä! Sami Sykön päätoimittama 50-sivuinen digilehti on täynnä kiinnostavia henkilöitä ja ilmiöitä – ja tietenkin upeaa muotia.

Tässä jutussa pääset vilkaisemaan kattavan lukupaketin sivuille. Koko lehden saat tilattua omaksesi täältä tai liittymällä Fashion Finlandin jäseneksi.

Totême

Tanskassa ja Ruotsissa vaatebisnes kukoistaa, mutta mihin katosi maailmankartalta Suomi-muoti? Etsimme yhdessä suomalaisten muotiyrittäjien kanssa syitä siihen, miksi Suomesta tuli unohdettu muotimaa.

Kengät ovat toimineet halujen symboleina, fetissien kohteina ja hallitsijoiden oikkujen ilmentäjinä. Toimittaja-tietokirjailija Pirkko Vekkeli raottaa kenkien uskomatonta – ja tuskallistakin – historiaa. Jutun veikeät kuvat ovat Kaija Rosman käsialaa.

Miten yhdestä kaupasta kasvoi yli 60 ihmistä työllistävä ketju? Menestyvän second hand -kauppa Reloven perustaja Noora Hautakangas jakaa oppinsa.

Miltä muoti näyttää ensi keväänä? Poimimme naisten ja miesten herkullisimmat muotirendit Pariisin Lontoon, Milanon ja New Yorkin näytöslavoilta.


Digilehden sivuilla nähdään myös kirjailija Miki Liukkonen nahkahousuineen, perheyritys Voglian takana oleva Virtasten klaani, muotikuvien koreografina työskentelevä entinen balettitanssija Eric Christison ja Bridgeton-televisiosarjaan pukuja ommellut suomalaisbrittiläinen Catharina Eden – sekä monia muita.


Fashion Finlandin muotilehti on jaettu yhteisömme jäsenille ja lehtitilaajille. Mikäli olet jäsen tai tilaaja etkä ole saanut lehteä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen fafi@fafi.fi.

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.