Fashion Finland järjestää ensimmäistä kertaa historiassa Fashion Gala Dinner + Awards –illan helmikuun 28. päivä Designmuseossa. Tilaisuudessa jaetaan palkinnot muotialan parhaille tekijöille, ideoille ja vaikuttajille. Suomen parhaan muotikaupan valitsevat kuluttajat ympäri Suomea, mutta tuomaristo päättää voittajat seuraavissa kategorioissa: vuoden 2019 paras markkinointiteko, ympäristöteko, muotielämys sekä muotivaikuttaja.

Palkinnoista päättävällä tuomaristolla on arvovaltaa, näkemystä ja kokemusta – muodista, muotikaupasta ja elämästä. Edustettuna ovat kivijalkakaupat, kauppakeskukset, media ja päättäjät. On aika paljastaa tuomariston jäsenet.


Arvovaltainen tuomaristomme on:

Jorma Uotinen. Kuva: Pasi Haaranen

Jorma Uotinen
Professori ja tanssitaiteen legenda Jorma Uotinen on maamme tunnetuimpia kulttuurialan vaikuttajia ja tekijöitä – ja suuren yleisön rakastama televisiotähti. Hän on myös suomalainen tyyli-ikoni.

Jaana Pelkonen

Jaana Pelkonen
Kansanedustaja Jaana Pelkonen edustaa tuomaristossa suomalaisia päättäjiä. Hänet on valittu eduskuntaan kolmesti, ja aiemmin Pelkonen on ollut arvostettu tv-kasvo. Pelkonen on tunnettu tyylistään niin eduskunnassa kuin televisiossa esiintyessään.

Veronica Verho

Veronica Verho
Veronica Verho on sosiaalisen median suursuosikki, joka on laajentanut uraansa YouTubesta ja Instagramista podcasteihin ja radiosta televisioon. Tällä hetkellä hän juontaa omaa radio-ohjelmaansa NRJ-kanavalla ja esiintyy televisiossa Posse-viihdeohjelmassa.

Aleksi Salminen

Aleksi Salminen
Kauppakeskus Redin johtaja Aleksi Salminen on toiminut Carlings-vaateketjun maajohtajana ja KappAhl-ketjun Suomen toimitusjohtajana ja perustanut oman farkkukaupan Lahteen. Nyt hän vetää kauppakeskus Rediä.

Tiina Luhtanen

Tiina Luhtanen
Balmuirin toimitusjohtaja Tiina Luhtanen luotsaa muotipuolelle laajentavaa Balmuir-brändiä. Hänellä on pitkä kokemus muodin myynnistä ja markkinoinnista. Luhtanen on toiminut esimerkiksi markkinointijohtajana L-Fashion Groupissa.

Jenni Alexandrova

Jenni Alexandrova
Median edustajana raadissa on toimittaja ja juontaja Jenni Alexandrova, joka on Radio Aallon tunnetuimpia ääniä. Hän on juontanut lukuisia tv-ohjelmia ja toiminut toimittajana Nelosen Uutisissa. Alexandrovalla on intohimoinen suhde muotiin.

Matti Ratsula

Matti Ratsula
Toimitusjohtaja Matti Ratsulan johtama Ratsula on Suomen toiseksi suurin yksityinen vaatekauppa. Ratsula on perheyritys neljännessä polvessa. Porissa sijaitseva liike on kasvanut muodin tavarataloksi. Se on yksi Suomen tunnetuimmista muodin kivijalkakaupoista.Fashion Gala Dinner + Awards -finalistit julkaistaan Fafi.fi -uutiskanavassa huomenna keskiviikkona.

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.