Fashion Finland, tuttavallisemmin FaFi, on suomalaisen muotialan yhteisö ja tietokanava, joka pyrkii kasvattamaan muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan muotikauppojen ja -kauppiaiden liiketoimintaa sekä edistämään alan yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa.

Muodin ammattilaisten yhteistyö alkoi Suomessa vuonna 1917. Se on jatkunut yli vuosisadan ajan, ja syystä – aina on tarvittu muotikauppaa ja sitä tukevaa yhteisöä. Tänä päivänä muotikauppa on monimuotoisempaa kuin koskaan ja tarve yhteisölle aina vain suurempi. Fashion Finlandin kautta jäsenyritykset saavat tietoa, turvaa, kannustusta ja inspiraatiota toimintaansa. Fashion Finland on toimialan ääni sekä muodin liiketoiminnasta kiinnostuneiden ja sen parissa työskentelevien foorumi. Sivuiltamme löytyvät niin uutiset, ilmiöt, inspiraatio kuin faktatkin.

Muotikauppaa haastavat ja muuttavat esimerkiksi digitalisoituminen ja kestävä kehitys. Alan yritykset ponnistavat eri lähtökohdista, mutta kaikille on paikkansa suomalaisella muotikentällä – ja Fashion Finland auttaa yrityksiä kehittymään ja pysymään muodin mukana.

Fashion Finland yhdistää muotialaa, sillä yhdessä olemme vahvempia. Työnämme on nostaa muotikaupan merkitystä, arvostusta ja näkyvyyttä sekä mediassa että yhteiskunnassa. Muotikauppa tuo Suomeen työpaikkoja ja arvonlisää, elävöittää kaupunkeja, rakentaa kulttuuria ja tuo kuluttajia kauppakeskuksiin, tavarataloihin ja myymälöihin. Jokainen muotia myyvä ja markkinoiva yritys antaa oman korvaamattoman panoksensa myös suomalaisten pukemiseen eli yhden tärkeän perustarpeen täyttämiseen.

Fashion Finlandin visiona on olla vahva, vaikuttava, ketterä ja innovatiivinen muotialan yhteisö.