Fashion Finland on vahva, ketterä ja innostava muotialan yhteisö. Kuulumalla Fashion Finlandiin Suomessa toimivat muotikaupat ja -kauppiaat ovat osa suurempaa joukkoa, joka on yhdessä vahvempi ja vaikutusvaltaisempi.

Fashion Finland tarjoaa jäsenilleen apua, tukea, tietoa ja turvaa. Meidän oma uutiskanavamme Fafi.fi raportoi monta kertaa viikossa muotikaupasta Suomessa ja maailmalla. Kerromme suomalaisista muotikaupan menestystarinoista ja haasteista ja etsimme avaimia muotikaupan menestykseen. Jaamme tietoa ja ideoita. Pidämme muotikauppiaat ajan tasalla. Järjestämme muotikaupan menestystä edesauttavia koulutuksia ja jäsenet yhteen tuovia tilaisuuksia.

Fashion Finlandin toiminnalla on pitkät perinteet. Muotikauppiaat yhdistivät voimansa ensi kerran jo vuonna 1917, ja siitä saakka on tarvittu yhteisöä, joka pitää muotikauppiaiden puolia ja ajaa muotikaupan asiaa.

Työ jatkuu. Tervetuloa mukaan. Yhdessä olemme vahvempia.


Jäsenpalvelut pähkinänkuoressa:


Kummipalvelu – Jäsenenämme sinulla on käytössäsi Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, kummipankki, jonka kautta jäsenet saavat järjestön omilta asiantuntijoilta konsultointiapua ongelman edessä. Haasteet voivat liittyä esimerkiksi vuokrasopimuksiin, kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, alihankintaan, brändäykseen tai markkinointiin.

Lehden vuosikerta – Jäsenet saavat laadukkaan, Sami Sykön päätoimittaman Fashion Finlandin printtilehden vuosikerran. Lehti kokoaa kattavasti yhteen muodin ja muotikaupan ajankohtaisimmat ilmiöt, trendit, ihmiset, uutiset, inspiraation ja faktatiedon.

Media-alusta – Fashion Finlandin oma fafi.fi -verkkomedia päivittyy useita kertoja viikossa ja tarjoaa jäsenille monipuolista tietoa ja uusia ideoita muotikaupasta meiltä ja maailmalta. Jäsenet pääsevät sivulla esille ja laajan yleisön tietoisuuteen henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Erillisessä jäsenuutisosiossa uutisoidaan vain jäsenyritysten tapahtumista. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista aiheista myös säännöllisten jäsenkirjeiden avulla.

Lakineuvontaa – Fashion Finlandin yritysjäsenet saavat maksutta työsuhdeneuvontaa ympäri vuoden Eversheds Sutherlandin asianajotoimistosta.

Tapahtumia, koulutuksia ja etuja – Fashion Finland järjestää tänä vuonna palkintogaalaillallisen, seminaaritapahtuman sekä muita muodin myyntiin ja pukeutumiseen liittyviä koulutuksia. Jäsenille on luvassa vaihtuvia jäsenetuuksia pitkin vuotta.

Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.Kysy lisää jäseneduista ja -palveluista sähköpostitse fafi@fafi.fi


Jäsenmaksut:

Jäsenmaksun suuruus perustuu jäsenyrityksen liikevaihtoon. Alkaen-hinnat vuoden 2020 yritysjäsenille ovat 19,90 euroa kuukaudessa tai 215 euroa vuodessa. Henkilöjäsenten ja alan opiskelijoiden on mahdollista liittyä mukaan 25–39 euron vuosihintaan.

Katso tarkat hinnat ja liity jäseneksi.