Fashion Finland on vahva, ketterä ja innostava muotialan yhteisö. Kuulumalla Fashion Finlandiin Suomessa toimivat muotikaupat ja -kauppiaat ovat osa suurempaa joukkoa, joka on yhdessä vahvempi ja vaikutusvaltaisempi.

Fashion Finland tarjoaa jäsenilleen apua, tukea, tietoa ja turvaa. Meidän oma uutiskanavamme Fafi.fi raportoi monta kertaa viikossa muotikaupasta Suomessa ja maailmalla. Kerromme suomalaisista muotikaupan menestystarinoista ja haasteista ja etsimme avaimia muotikaupan menestykseen. Jaamme tietoa ja ideoita. Pidämme muotikauppiaat ajan tasalla. Järjestämme muotikaupan menestystä edesauttavia koulutuksia ja jäsenet yhteen tuovia tilaisuuksia.

Fashion Finlandin toiminnalla on pitkät perinteet. Muotikauppiaat yhdistivät voimansa ensi kerran jo vuonna 1917, ja siitä saakka on tarvittu yhteisöä, joka pitää muotikauppiaiden puolia ja ajaa muotikaupan asiaa. Fashion Finlandin jäsenpalvelut tuottaa Fashion Finland ry.

Työ jatkuu. Tervetuloa mukaan. Yhdessä olemme vahvempia.


Jäsenpalvelut pähkinänkuoressa:


Kummipalvelu – Jäsenenämme sinulla on käytössäsi Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, kummipankki, jonka kautta jäsenet saavat järjestön omilta asiantuntijoilta konsultointiapua ongelman edessä. Haasteet voivat liittyä esimerkiksi vuokrasopimuksiin, kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, alihankintaan, brändäykseen tai markkinointiin.

Lehden vuosikerta – Jäsenet saavat laadukkaan, Sami Sykön päätoimittaman Fashion Finlandin printtilehden vuosikerran. Lehti kokoaa kattavasti yhteen muodin ja muotikaupan ajankohtaisimmat ilmiöt, trendit, ihmiset, uutiset, inspiraation ja faktatiedon. Lehti ei ole jäsenlehti, vaan oma erillinen mediansa. Lehden liiketoimintaa pyörittää Fashion Finland ry.

Media-alusta – Fashion Finlandin oma fafi.fi -verkkomedia päivittyy useita kertoja viikossa ja tarjoaa jäsenille monipuolista tietoa ja uusia ideoita muotikaupasta meiltä ja maailmalta. Jäsenet pääsevät sivulla esille ja laajan yleisön tietoisuuteen henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Erillisessä jäsenuutisosiossa uutisoidaan vain jäsenyritysten tapahtumista. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista aiheista myös säännöllisten jäsenkirjeiden avulla. Fafi.fin liiketoiminnasta vastaa Fashion Finland Est. 1917 Oy. Fashion Finlandin jäsenyritykset saavat bannerimainosten listahinnoista 30 prosentin alennuksen.

Lakineuvontaa – Fashion Finlandin yritysjäsenet saavat maksutta työsuhdeneuvontaa ympäri vuoden Eversheds Sutherlandin asianajotoimistosta.

Rahanarvoisia etuja mainonnassa – Fashion Finland tarjoaa jäsenilleen bannerimainostilaa sivustollaan 30 prosenttia listahintoja edullisemmin. Sivustolla vierailee parhaimmillaan lähes 20 000 kävijää kuukaudessa.

Tapahtumia ja koulutuksia – Fashion Finland järjestää tänä vuonna palkintogaalaillallisen, seminaaritapahtuman sekä muita muodin myyntiin ja pukeutumiseen liittyviä koulutuksia. Jäsenille on luvassa vaihtuvia jäsenetuuksia pitkin vuotta.

Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.
Kysy lisää jäseneduista ja -palveluista sähköpostitse fafi@fafi.fi


Jäsenmaksut:

Jäsenmaksun suuruus perustuu jäsenyrityksen liikevaihtoon.

Liikevaihto < 0,5 M€
Jäsenmaksu 215 € / vuosi tai 19,90 € / kuukausi

Liikevaihto 0,5 – 1,5 M€
Jäsenmaksu 430 € / vuosi tai 39,90 € / kuukausi

Liikevaihto 1,5 – 3 M€
Jäsenmaksu 650 € / vuosi tai 59,90 € / kuukausi

Liikevaihto 3 – 5 M€
Jäsenmaksu 860 € / vuosi tai 79,90 € / kuukausi

Liikevaihto 5 – 8 M€
Jäsenmaksu 990 € / vuosi tai 89,90 € / kuukausi

Liikevaihto 8 – 12 M€
Jäsenmaksu 1200 € /vuosi tai 109,90 € / kuukausi

Liikevaihto 12 – M€
Jäsenmaksu 1500 € / vuosi tai 135,00 € / kuukausi


Lisäksi henkilöjäsenet voivat liittyä mukaan 39 euron vuosihintaan ja alan opiskelijat 25 euron vuosihintaan.


Liity jäseneksi tästä