Kivijalka.net on kivijalkakauppojen oma verkkoyhteisö, joka tarjoaa kauppiaille näkyvyyttä ja tietopankin kuluttajille.

Vankasta verkkokauppakehityksestä huolimatta myymälöillä on edelleen merkittävä rooli positiivisten muistijälkien ja ostokokemuksen luomisessa. Ihanteellisessa tapauksessa verkkokauppa ja kivijalka tukevat toisiaan. Ilman verkkokauppaa toimivat pienyrittäjät muodostavat kuitenkin edelleen suuren toimijajoukon valtakunnallisella mittapuulla. Kävijäliikenne nojaa sijaintiin ja olemassaolon markkinointia voi olla haastava toteuttaa.

Kivijalka.net on vaivaton ja ilmainen, kauppiaat yhteen kokoava palvelumuoto yrityksille. Verkkoyhteisö tavoittelee elinvoimaista kaupunkikulttuuria, joka edellyttää, että kaupunkien asiakkaille on tarjolla monipuolisia tuotteita ja palveluita. Kuluttajien kannalta verkkoyhteisö toimii tietokanavana, jonka kautta potentiaaliset asiakkaat voivat hakea tietoa yrityksistä alueittain ja toimialoittain.

Palvelussa yritys voi mainostaa toimintaansa maksutta, kertoa sijainti-, aukiolo- ja yhteystietonsa sekä liittää mukaan yrityskuvauksen ja sosiaalisen median kanavansa. Verkkopalveluna Kivijalka.net on edukseen erityisesti kuluttajien suorittamissa hakukonehauissa. Palvelu ohjaa konkreettisesti paikallisten kauppiaiden palveluiden pariin myös silloin, kun yrityksellä ei ole muuta verkkopresenssiä tai verkkokauppatoimintaa.

Lue lisää ja liity mukaan täällä.

Teksti Ida Rantala Kuva Blake Wisz

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *