Tervetuloa kuulemaan verkkokaupan perustamiseen, ylläpitoon ja tulevaisuuteen liittyvistä asioista Verkkokauppa – Vararikko vai vauraus? -seminaariin 29.8.2019. Tilaisuudessa saat tietoa digitalisaation vaikutuksesta yritystoimintaan sekä neuvoja ja ratkaisuja oman liiketoimintasi ketterään kehittämiseen.


Seminaarin kärkiteemoiksi nousevat verkkokaupan perustaminen, kansainvälistyminen, maksamisen trendit ja ratkaisut, asiakaskokemus, riskit ja digipolitiikka. Puhujina nähdään muun muassa MyCashFlown toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen, OP ryhmän liiketoimintajohtaja Joni Rautanen, Matkahuollon myyntijohtaja Juha-Pekka Pirvola, rikoskomisario Ville Kiviniemi sekä Suomen yrittäjien Joonas Mikkilä. Tilaisuudessa kuullaan myös Fashion Finlandin liiketoimintajohtajaa ja päätoimittajaa Sami Sykköä.

Paikka: Fennian pääkonttori, Pasila, Kyllikinportti 2, Helsinki
Aika: 29.8.2019 klo 9.15 – 16

Seminaarin hinta on Fashion Finlandin, SKY:n, SAT:n ja Suomen Yrittäjien toimialajärjestön jäsenille 80 euroa, muille 160 euroa. Ohjelma, lounas ja taukokahvit sisältyvät seminaarimaksuun.

Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 22.8 TÄSTÄ.

Tilaisuuden järjestävät Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry, Ammattikosmetiikan tukkukauppiaat ry sekä Fashion Finland.


Kuva Ruthson Zimmerman

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *