Helmikuussa alkava vuoden mittainen FaFi Fashion Retailer -yrittäjyyden ammattitutkinto muotialalle antaa konkreettisia keinoja myyntityön kehittämiseen ja käytännön vinkkejä muotikaupan markkinointiin. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Muotikaupan alalla kilpailu on kovaa, ja yrittäjiltä vaaditaan entistä monipuolisempaa osaamista. Yrittäjän täytyy osata markkinoida tuotteitaan kiinnostavilla tavoilla ja monissa kanavissa, myydä tehokkaasti ja kehittää bisnestään vastamaan tulevaisuuden vaatimuksia.

Fashion Finland, Pro Growth Consulting ja SASKY toteuttavat yhdessä muotiyrittäjille räätälöidyn ammattitutkinnon muotialan vaatimukset ja mahdollisuudet huomioiden. FaFi Fashion Retailer -yrittäjyyden ammattitutkinto muotialalle antaa uusia keinoja myyntityön kehittämiseen ja käytännön vinkkejä markkinointiin.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu muotialan yrittäjille, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yritystoimintaansa. Yrittäjällä on oltava YEL-vakuutus ja Y-tunnus. Myös työntekijä, joka toimii vastuuhenkilönä yrityksessä, voi suorittaa tutkinnon. 

Aiemmalla koulutustaustalla ei ole tutkinnon suorittamisen kannalta merkitystä. Ainoa este osallistumiselle on, että henkilö suorittaa parhaillaan toista ammattitutkintoa. 

Mistä koulutus koostuu?

FaFi Fashion Retailer -yrittäjyyden ammattitutkinto muotialalle on 150 osaamispisteen laajuinen kokonaisuus, joka keskittyy erityisesti liiketoiminnan kasvattamiseen, myyntiin ja markkinoinnin systemaattiseen kehittämiseen.

Tutkintoon kuuluu 12 koulutuspäivää, joista jokainen kestää 4,5 tuntia. Koulutuspäiviin on mahdollista osallistua myös etänä. Tutkintoon kuuluu myös yhteisiä valmennuspäiviä, minkä lisäksi osallistujille tarjotaan henkilökohtaista ohjausta ja pienryhmävalmennusta. Tutkinto suoritetaan työnäytteinä, joista on hyötyä oman liiketoiminnan kehittämisessä. 

Tutkinto rakennetaan seuraavista kokonaisuuksista osallistujan yksilölliset tarpeet ja mielenkiinnon kohteet huomioiden:

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osaamispistettä)
  • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen (60 osaamispistettä)
  • Myynti ja markkinointi (60 osaamispistettä)
  • Verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen (60 osaamispistettä)

Milloin koulutus järjestetään?

Vuoden mittainen koulutus alkaa 15. helmikuuta 2023 ja päättyy helmikuussa 2024.

Mitä koulutus maksaa?

FaFi Fashion Retailer -yrittäjyyden ammattitutkinto muotialalle toteutetaan oppisopimusrahoituksella, joten se on osallistujille maksuton. Oppisopimusmuotoisessa koulutuksessa jokainen osallistuja etsii itselleen mentorin, joka toimii tukena koulutuksen ajan.

Kuinka pääsen mukaan?

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan täällä. Ilmoittautumisen jälkeen Pro Growth ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo jatkosta. 

Kaipaatko lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta antaa Pro Growth Consulting Oy:n perustaja, vanhempi konsultti Virpi Europaeus: 050 505 2888 tai virpi.europaeus@progrowth.fi

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.