Mikä Fashion Finland oikein on?


Fashion Finland on Suomessa toimivien muotikauppiaiden yhdistys. Teemme työtä teidän, muotikauppiaiden tai alasta kiinnostuneiden puolesta. Fashion Finland, tuttavallisemmin FaFi, on suomalaisen muodin yhteisö ja tietokanava, joka pyrkii kasvattamaan muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan muotikauppojen ja -kauppiaiden liiketoimintaa sekä edistämään alan yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa.

Fashion Finlandilla on myös ainutlaatuinen media verkossa, jossa julkaistaan lähes päivittäin muotiin ja muotikauppaan liittyviä uutisia.

Toiminnallamme on pitkät perinteet. Muotikauppiaat yhdistivät voimansa ensi kerran jo vuonna 1917, ja siitä saakka on tarvittu yhteisöä, joka pitää muotikauppiaiden puolia ja ajaa muotikaupan asiaa. 

Fashion Finlandin vajaan 200 jäsenyrityksen joukossa on pieniä ja suuria muotiyrityksiä, maahantuojia ja vähittäiskauppiaita. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikutusvaltaisempia olemme. Siksi tarvitsemme sinutkin mukaan!

Mitä kaikkea Fashion Finlandin jäsenpalveluihin kuuluu?


Kummipalvelu – Jäsenenämme sinulla on käytössäsi Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, kummipankki, jonka kautta jäsenet saavat järjestön omilta asiantuntijoilta konsultointiapua. Haasteet voivat liittyä esimerkiksi vuokrasopimuksiin, kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, alihankintaan, brändäykseen tai markkinointiin.

Lehden vuosikerta – Jäsenet saavat laadukkaan, Sami Sykön päätoimittaman Fashion Finlandin printtilehden vuosikerran. Lehti kokoaa kattavasti yhteen muodin ja muotikaupan ajankohtaisimmat ilmiöt, trendit, ihmiset, uutiset, inspiraation ja faktatiedon.

Media-alusta – Fashion Finlandin oma fafi.fi -verkkomedia päivittyy useita kertoja viikossa ja tarjoaa jäsenille monipuolista tietoa ja uusia ideoita muotikaupasta meiltä ja maailmalta. Jäsenet pääsevät sivulla esille ja laajan yleisön tietoisuuteen henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Jäsenillä on yrityskohtaiset jäsenprofiilit, ja erillisessä jäsenuutisosiossa uutisoidaan vain jäsenyritysten tapahtumista. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista aiheista myös säännöllisten jäsenkirjeiden avulla. 

Lakineuvontaa – Fashion Finlandin jäsenet saavat maksutta työsuhdeneuvontaa ympäri vuoden Eversheds Sutherlandin asianajotoimistosta.

Tapahtumia ja koulutuksia – Uusi vuosi alkaa Fashion Finlandin ainutlaatuisella gaalaillallisella ja iltapäiväseminaarilla. Tapahtumassa palkitaan muun muassa Suomen paras muotikauppa ja kisassa onnistumista, kampanjointia ja näkyvyyttä varten jäsenille on luvassa räätälöityä markkinointimateriaalia. Tulossa on myös muodin myyntiin ja pukeutumiseen liittyviä koulutuksia.

Rahanarvoisia etuja – Jäsenille on luvassa vaihtuvia jäsenetuuksia pitkin vuotta. Tuntuvia alennuksia saa esimerkiksi Fashion Finlandin koulutuksista, tapahtumista, työpaikkailmoituksista sekä bannerimainonnasta.

Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Ja aina vain paranee – Fashion Finlandin palveluita kehitetään aktiivisesti ja innovatiivisesti. Tuomme sivustollemme ja jäsenten saataville jatkuvasti uusia toimintoja ja palveluita. Liity mukaan nyt ja pääset tuleviin etuihin kiinni ensimmäisten joukossa!

Mitä jäsenyys maksaa?


Jäsenmaksun suuruus perustuu jäsenyrityksen liikevaihtoon. Vuonna 2020 jäsenmaksut alkavat 19,90 eurosta, mikäli käytössäsi on kuukausilaskutus. Jos suosit vuosilaskutusta, jäsenmaksut alkavat 215 eurosta ylöspäin.

Katso jäsenhintasi täältä ja liity mukaan.

Myös ilman yritystä toimivien henkilöjäsenten ja alan opiskelijoiden on mahdollista liittyä mukaan 25–39 euron vuosihintaan. Kysythän lisää sähköpostitse fafi@fafi.fi.


Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *