Mikä Fashion Finland oikein on?


Fashion Finland, tuttavallisemmin FaFi, on suomalaisen muodin yhteisö, media ja tietokanava, joka pyrkii kasvattamaan muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan muotikauppojen ja -kauppiaiden liiketoimintaa sekä edistämään alan yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa. Toiminnallamme on pitkät perinteet. Muotikauppiaat yhdistivät voimansa jo vuonna 1917, ja siitä saakka on tarvittu yhteisöä, joka pitää muotikauppiaiden puolia ja ajaa muotikaupan asiaa.

Fashion Finlandin yli 200 jäsenen joukossa on pieniä ja suuria muotiyrityksiä, maahantuojia, vähittäiskauppiaita, henkilöjäseniä, muotikaupasta kiinnostuneita ja alan opiskelijoita.

Mitä enemmän meitä on, sitä vaikutusvaltaisempia olemme. Siksi tarvitsemme sinutkin mukaan!

Millaisia etuja Fashion Finlandin jäsen saa?


Kummipalvelu – Käytössäsi on Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, jonka kautta saat omilta asiantuntijoiltamme konsultointiapua esimerkiksi yrityksen perustamiseen, brändäykseen, alihankintaan, vuokrasopimuksiin tai kasvun rakentamiseen liittyen.


Media-alusta ja muotikaupan tiedotus – Oma fafi.fi -verkkomediamme uutisoi lähes päivittäin muotimaailman kiinnostavimmista ilmiöistä, ihmisistä ja trendeistä meiltä ja maailmalta. Jäsenet pääsevät sivulla ja somessa esille ja laajan yleisön tietoisuuteen henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Jäsenillä on yrityskohtaiset jäsenprofiilit, ja erillisessä jäsenuutisosiossa uutisoidaan vain jäsenyritysten tapahtumista. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista asioista ja esimerkiksi yrityksille suunnatuista tukitoimista ja niiden hakuajoista myös jäsenkirjeiden avulla.


Tapahtumia, koulutuksia ja etuja – Fashion Finland järjestää vuosittain muun muassa muodin illallisgaalan, seminaaritapahtumia, pukeutumisneuvontaa, verkkokauppakoulutusta sekä muotikauppaa vauhdittavia myyntitempauksia. Jäsenet saavat tiedon koulutuksista ensimmäisinä sekä vaihtuvia etuuksia ja tuntuvia alennuksia useista tapahtumista sekä esimerkiksi bannerimainonnasta ja työpaikkailmoituksista.


Lakineuvontaa yritysjäsenille – Jäsenyritykset saavat maksutta työsuhdeneuvontaa ympäri vuoden Eversheds Sutherlandin asianajotoimistosta.


Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.


Digitaalinen muotilehti – Julkaisemme Sami Sykön päätoimittaman, visuaalisesti upean muodin lukupaketin digitaalisesti marraskuun lopulla. Liittymällä jäseneksi nyt saat lehden suoraan sähköpostiisi heti sen ilmestyttyä.


Mitä jäsenyys maksaa?


Yritysjäsenet – Jäsenmaksun suuruus perustuu jäsenyrityksen liikevaihtoon. Kun liityt mukaan nyt, saat loppuvuoden 2020 veloituksetta – ja kaikki edut heti käyttöösi. Jäsenmaksut alkavat 19,90 eurosta, mikäli käytössäsi on kuukausilaskutus. Jos suosit vuosilaskutusta, jäsenmaksut alkavat 215 eurosta.


Henkilö- ja opiskelijajäsenet – Myös ilman yritystä toimivien henkilöjäsenten, muotialasta kiinnostuneiden ja alan opiskelijoiden on mahdollista liittyä mukaan. Hinta henkilöjäsenille on 39 euroa / vuosi ja opiskelijoille 25 euroa / vuosi.


Mikäli mieleesi nousi kysymyksiä, kysythän lisää sähköpostitse fafi@fafi.fi.


Liity mukaan tästäKuvat ovat Fashion Finlandin uudesta digilehdestä. Ne on ottanut Marko Rantanen ja stailannut Milla Muurimäki.

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.